Ελλαδα

Πέθανε η ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη

To 1955 είχε κερδίσει τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντέπυ Μαρτίνη
© Youtube

Ντέπυ Μαρτίνη: Ο θάνατος της ηθοποιού στα 86 της χρόνια - Η πορεία στο σινεμά και οι τίτλοι σε καλλιστεία

Η ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι...

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Monday, January 30, 2023

Η πορεία της Ντέπυς Μαρτίνη στο σινεμά και ο τίτλος στα καλλιστεία

H Ντέπυ Μαρτίνη γεννήθηκε 1937 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο. Κέρδισε το 1955 τον τίτλο της Β' Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό «Μις Ευρώπη».

Από το 1959 άρχισε να λαμβάνει μέρος και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τον Εφιάλτη (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως: Νύχτες στο Μιραμάρε (1960), Το ποτάμι (1960), Φαίδρα (1962). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις. Υπήρξε παντρεμένη με τον Γ. Βουβλινόπουλο.

ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ & ΝΤΕΠΗ ΜΑΡΤΙΝΗ video

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ