Ελλαδα

Μαλεσίνα: Τραυματίστηκε σοβαρά 22χρονος που βούτηξε για τον σταυρό

Καταγγελίες ότι καθυστέρησε να φτάσει το ασθενοφόρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοφάνια - Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου στη Μαλεσίνα
ψ lamiareport.gr

Μαλεσίνα: Τραυματισμός 22χρονου στην τελετή των Θεοφανίων - Η καταγγελία για καθυστέρηση του ασθενοφόρου

Σοβαρό τραυματισμό στα χέρια και τον αυχένα είχε ένας 22χρονος άνδρας που βούτηξε για τον σταυρό στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Ωστόσο, η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα. Όπως σημειώνει το τοπικό μέσο, με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το περιστατικό ανέδειξε το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. 

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY