Ελλαδα

Στον ανακριτή σήμερα άλλοι δύο συλληφθέντες για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Οι δύο που διέφυγαν στην Αλβανία, ο ρόλος των κοριτσιών και τα οπαδικά κίνητρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απελπισμένο αγόρι
© Pixabay/ Alexandra Koch

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Σήμερα στον ανακριτή οι άλλοι δύο συλληφθέντες - Οι δύο που διέφυγαν στην Αλβανία, ο ρόλος των κοριτσιών και τα οπαδικά κίνητρα

Οι δύο από τους έξι ανήλικους, οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν προφυλακιστεί τρεις έφηβοι ενώ ένας είναι εκτός με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Οι μαθητές που κατηγορούνται έχουν παραδεχτεί σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας. Φαίνεται, δε, πως δρούσαν ως εγκληματική ομάδα ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο τραβούσαν βίντεο με τις πράξεις τους.

Πληροφορίες θέλουν δύο έφηβους, 15 και 16 ετών να έχουν διαφύγει στην Αλβανία, απ' όπου και κατάγονται ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές στρέφουν το βλέμμα τους και σε τέσσερα κορίτσια. Πρόκειται για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου δεν είχαν κάποιο ρόλο αλλά φέρεται να βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του βιασμού. Και παρά την παρουσία τους δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να τον αποτρέψουν.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται δύο βίντεο που είχαν καταγράψει οι ανήλικοι με την εκδοχή των οπαδικών διαφορών να διερευνάται ενδελεχώς. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων ακούγονται στο ένα βίντεο δύο φράσεις, που παραπέμπουν σε ομαδικό βιασμό οπαδού προ δεκαετιών από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ