Ελλαδα

Κρήτη: Διαρρήκτης και αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν σε ταράτσα - Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής

Κινηματογραφική σύλληψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβεστικό όχημα και περιπολικό
Φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κρήτη: Διαρρήκτης και αστυνομικοί απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική - Το χρονικό της κινηματογραφικής καταδίωξης

Σκηνές που θύμιζαν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (22/12) σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 29χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για κλοπές και είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης, ανέβηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου, και επιχείρησε να το διαρρήξει με σκοπό να εισβάλει στο εσωτερικό του. Ο άνδρας, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο 29χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη σκαρφάλωσε στην ταράτσα και άρχισε να τρέχει, με τους αστυνομικούς να τον κυνηγούν.

Η καταδίωξη έληξε σε ταράτσα άλλου σπιτιού, από την οποία ο επίδοξος διαρρήκτης δεν είχε τρόπο διαφυγής. Εκεί ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που, προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp94c4vfll61)

Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες και με τη χρήση κλιμακοφόρου κατάφεραν να κατεβάσουν με φορείο τον συλληφθέντα, αλλά και τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν ακόμα χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ