Ελλαδα

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης φίλης του

Τι ισχυρίστηκε κατά την απολογία του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο κατηγορούμενος οδηγείται στις φυλακές
© ATHENS VOICE

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 23χρονος - Η απολογία και το αίτημα του δικηγόρου του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο νεαρός ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε την 19χρονη φίλη του στο σπίτι τους στον Πειραιά.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης επί 2 ώρες απολογήθηκε εξηγώντας στις ανακριτικές αρχές τους λόγους για τους οποίους έφτασε στο έγκλημα.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τι είπε στην απολογία του ο 23χρονος

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε την πράξη του στο γεγονός ότι είναι ουσιοεξαρτημένος, στην κούραση από την εργασία του -εργάζεται σε μπαρ- και κυρίως στην προσπάθεια της συντρόφου του να τον «πικάρει» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Του ανέφερε δηλαδή πως είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι με το οποίο περνούσε καλά, που της φερόταν καλά σε αντίθεση με εκείνον. «Ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες», ανέφερε συγκεκριμένα και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο.

Μάλιστα χαρακτήρισε το έγκλημα, ως έγκλημα πάθους και πως δεν είχε προσωπική έχθρα μαζί της. «Την υπεραγαπούσα», δήλωσε στην ανακρίτρια χαρακτηριστικά. Μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο συνήγορος του κ. Γεωργάκης, ζήτησε από τον εισαγγελέα να μη μεταφερθεί στον Κορυδαλλού, αλλά σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, αφού εκεί εκτίει ποινή ο πατέρας της 19χρονης και φοβάται το ενδεχόμενο αντεκδίκησης. Αίτημα που έγινε δεκτό και τελικά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος θα μεταφερθεί στις φυλακές Χανίων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ