- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης φίλης του
Τι ισχυρίστηκε κατά την απολογία του
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 23χρονος - Η απολογία και το αίτημα του δικηγόρου του
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο νεαρός ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε την 19χρονη φίλη του στο σπίτι τους στον Πειραιά.
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης επί 2 ώρες απολογήθηκε εξηγώντας στις ανακριτικές αρχές τους λόγους για τους οποίους έφτασε στο έγκλημα.
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Τι είπε στην απολογία του ο 23χρονος
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε την πράξη του στο γεγονός ότι είναι ουσιοεξαρτημένος, στην κούραση από την εργασία του -εργάζεται σε μπαρ- και κυρίως στην προσπάθεια της συντρόφου του να τον «πικάρει» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Του ανέφερε δηλαδή πως είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι με το οποίο περνούσε καλά, που της φερόταν καλά σε αντίθεση με εκείνον. «Ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες», ανέφερε συγκεκριμένα και ξαφνικά έχασε τον έλεγχο.
Μάλιστα χαρακτήρισε το έγκλημα, ως έγκλημα πάθους και πως δεν είχε προσωπική έχθρα μαζί της. «Την υπεραγαπούσα», δήλωσε στην ανακρίτρια χαρακτηριστικά. Μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Ο συνήγορος του κ. Γεωργάκης, ζήτησε από τον εισαγγελέα να μη μεταφερθεί στον Κορυδαλλού, αλλά σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, αφού εκεί εκτίει ποινή ο πατέρας της 19χρονης και φοβάται το ενδεχόμενο αντεκδίκησης. Αίτημα που έγινε δεκτό και τελικά ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος θα μεταφερθεί στις φυλακές Χανίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Αναμένονται να κυμανθούν από 45 έως 60 λεπτά μετά τις 15:00
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Προειδοποίηση προς τους κατοίκους από τον πρόεδρο της κοινότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.