Ελλαδα

Απολογείται σήμερα ο 23χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά

Συγγενείς του θύματος έξω από το δικαστήριο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 25χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Η ώρα της απολογίας για τον 23χρονο - Η ομολογία του και το μήνυμα στο κινητό

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται πώς δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του με μια σφαίρα στο σπίτι τους στον Πειραιά.

Ο κατηγορούμενος μόλις έφτασε στα δικαστήρια δέχθηκε επίθεση από συγγενείς και φίλους της 19χρονης, οι οποίοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Συγγενείς της 19χρονης περίμεναν τον 23χρονο δολοφόνο

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα έγινε στην οδό Βάμβα 18 πριν από 5 ημέρες.  Το ζευγάρι εργαζόταν σε διαφορετικά νυχτερινά κέντρα και σύμφωνα με την κατάθεση του 23χρονου, αφορμή για τη δολοφονία ήταν η αντιπαράθεση που ξέσπασε έπειτα από μήνυμα που είδε στο κινητό του η 23χρονη. Ένα μήνυμα από άλλη γυναίκα.

Ο κάθε ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος δηλώνει ουσιοεξαρτημένος, με ένα πιστόλι που είχε αγοράσει από σπείρα Ρουμάνων έναν χρόνο νωρίτερα, την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι εξ επαφής. Στη συνέχεια έκρυψε το πιστόλι στον καταψύκτη πήγε στο σπίτι της αδερφής του, αποκάλυψε τι είχε συμβεί και τελικά παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα θέατρο Δημοτικού Θεάτρου.

Σήμερα ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή όπου θα προσπαθήσει να εξηγήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε τη σύντροφο του. Έξω από το δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρώθηκαν μέλη πολιτικού φορέα που ζητούν να μπει ένα τέλος στις γυναικοκτονίες.

Σύνθημα από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατά των γυναικοκτονιών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ