Ελλαδα

Νέα τοποθέτηση π. Αντώνιου για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Όλα είναι ψέματα»

«Κακή κατασκευή σεναρίων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο π. Αντώνιος από την «Κιβωτό του Κόσμου»
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέα παρέμβαση του π. Αντώνιου – Διαψεύδει τις καταγγελίες

Σε δεύτερη τοποθέτηση μέσα σε 24 ώρες προχώρησε ο πατέρας Αντώνιος. Σύμφωνα με τον Alpha, το περιβάλλον του ιερέα δεν μπαίνει σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες συνολικά.

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος τούς μεταφέρει πως όλα είναι ψέματα, με τον περιβάλλον του να χρησιμοποιεί τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσει την υπόθεση: «κακή κατασκευή σεναρίων».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως, προτού ακόμη καταπέσει ένα σενάριο, υπάρχει ένα καινούριο που θα καταρριφθεί την επόμενη ημέρα. Ίσως αυτό, δε, να σχετίζεται και με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες έχει προϊδεάσει ο πατέρας Αντώνιος.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, όλα είναι ψέματα. «Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα» αφήνουν να διαρρεύσει.

Ουσιαστικά, ο ιερέας επιμένει στη θέση του ότι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες θα πέσουν στο κενό καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη ιστορία.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ό,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι όλο το έργο μου στην Εκκλησία», σημειώνουν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-comev5bc2cfl)

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία των παράλληλων ερευνών για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Πέρα από τους διαρκείς ελέγχους που γίνονται στις δομές που διατηρούσε σε όλη την Ελλάδα, «τρέχει» και η έρευνα της οικονομικής αστυνομίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο μικροσκόπιο βρίσκονται 15 πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία είναι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και η μητέρα του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου. Πρόσωπο «κλειδί», ωστόσο, φέρεται να είναι ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΜΚΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ