Ελλαδα

Νέες δηλώσεις του π. Αντώνιου για «Κιβωτό του Κόσμου»: Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως

«Δεν έχει γίνει καμία ασέλγεια, σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα» υποστηρίζει εκ νέου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Κιβωτός του Κόσμου»: «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως»... απειλεί ο πατέρας Αντώνιος
© Eurokinissi

«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέες δηλώσεις του πατέρα Αντώνιου

O πάτερας Αντώνιος με νέα του δήλωση ισχυρίζεται ότι στην «Κιβωτό του Κόσμου» δεν έχει υπάρξει καμία ασέλγεια σε κανένα παιδί, ενώ τις επαφές με τους τρεις δικηγόρους για την υπόθεση έχει αναλάβει η πρεσβυτέρα καθώς και ο Ιρακινός διευθυντής της δομής.

«Καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του», λέει στο Star ο πατέρας Αντώνιος. Από την πλευρά της η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, υποστηρίζει πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά». Από την πλευρά τους οι συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου, αναφέρουν ότι «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Κιβωτός του Κόσμου: Εμφανίστηκαν πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» δήλωσε αρχικά χθες ο πατέρας Αντώνιος στο Star. Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα αναφέρει: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα εκπροσωπηθούν από συνολικά τέσσερις δικηγόρους, και -σύμφωνα πάντα με το STAR- φέρονται να βλέπουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα πίσω από τις καταγγελίες σε βάρος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σε εκπομπή στον Alpha, κανένας από την Κιβωτό του Κόσμου δεν γνωρίζει πού βρίσκονται. Μέχρι πρότινος ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Θεωρείται, ωστόσο, δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθούν και οι ίδιοι να καταθέσουν, καθώς ο φάκελος της έρευνας έχει ανοίξει. Σύμφωνα με ιερέα που μίλησε στο ekklisiaonline.gr, το ζεύγος μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο ο πατήρ Αντώνιος όσο και η πρεσβυτέρα.

Αδελφός πατέρα Αντώνιου: «Όλο αυτό φαίνεται "προετοιμασμένο"»

Ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου, πατέρας Διονύσιος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες για την «Κιβωτό του κόσμου». 
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο πατέρας Διονύσιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «προετοιμασμένο» το σκηνικό των καταγγελιών εις βάρος του αδερφού του. «Είναι μία σκευωρία. Παρακαλούμε τον Θεό να φανερωθεί η αδικία που γίνεται στο πρόσωπο του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.
Υπήρξε φθόνος. Ανέβηκε πολύ το έργο και φθονήθηκε. Και από το κακό και από τους ανθρώπους. Ήταν προετοιμασμένο να γίνει. Δεν ήταν κάτι τυχαίο. Δόξα τω Θεώ, το πολεμάμε. Όταν έρθει η ώρα θα αποδειχθεί η αλήθεια. Ελπίζουμε πως όλα αυτά είναι έολα και δεν έχουν υπόσταση. Αυτό παρακαλάμε τον Θεό και να δίνει φώτιση σε όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ