Ελλαδα

Τι «είδε» φυσιογνωμιστής στον π. Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου» (βίντεο)

«Πιο πολύ είναι να παίρνει, όχι να δίνει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι «είδε» φυσιογνωμιστής στον π. Αντώνιο της Κιβωτού (βίντεο)
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Κιβωτός του Κόσμου: Ο φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης αναλύει τον πατέρα Αντώνιο

Το προφίλ του π. Αντώνιου ανέλυσε ο φυσιογνωμιστής, Έβαν Γεωργουλάκης, κάνοντας λόγο για ένα πρόσωπο που «δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και πιο πολύ είναι να παίρνει, όχι να δίνει».

«Υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται. Δεν είναι καταδικαστικές αποδείξεις, είναι ενδείξεις που φαίνονται σε όλους μας», σημείωσε ο φυσιογνωμιστής μιλώντας στο OPEN.

«Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν προδιαθέσεις της προσωπικότητας» σχολίασε και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο: «Εχει έντονη τη μεσαία ζώνη που είναι το συναισθηματικό, που έχει σχέση με το εγώ, με τα θέλω του. Υπάρχει τονικότητα στα φρύδια, τη μύτη που είναι το ισχυρό εγώ. Είναι συνεσταλμένα τα μάτια αλλά με έντονα φρύδια, είναι ένα άτομο που δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και πιο πολύ είναι να παίρνει, όχι να δίνει».

Για τη συνέντευξη στην ΕΡΤ, ανέφερε: «απλά φάνηκε ότι δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στα λεγόμενά του και την εξωλεκτική του συμπεριφορά. Τα μηνύματα που έδινε με το πρόσωπο, με τις χειρονομίες του, έρχονταν σε αντίθεση με αυτά που έλεγε λεκτικά. Ηταν το βλέμμα του, απέφευγε την οπτική επαφή. Ελεγε κάτι και έδειχνε αντίθετα συναισθηματικά μηνύματα. Είχε και την κυρία δίπλα του και φαινόταν καθαρά ποιος έλεγχε πως θα εξελιχτεί η κουβέντα. Αυτό φαίνεται από τη στάση του σώματος και από τον τρόπο που μιλούσαν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cojgicvh50ll)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ