- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες κατά τόπους θα είναι αρκετά ισχυρές. Στην Αττική η ΕΜΥ προβλέπει άστατο καιρό κατά περιόδους νεφελώδη με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν από το απόγευμα ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κλσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στη δυτική και βαθμιαία και στην κεντρική Μακεδονία. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς στα υπόλοιπα. Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά το βράδυ. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα βόρεια αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Τα έντονα καιρικά φαινόμα προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
«Η εκτόνωση του φαινομένου θα είναι γρήγορη», δήλωσε ο μετεωρολόγος
Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το ισχυρό μπουρίνι που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας
Κατέρρευσε σκαλωσιά στον Πειραιά λόγω των ανέμων - Διεκόπη η κυκλοφορία του Τραμ
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή την ώρα το λεκανοπέδιο - Πόσα θα διαρκέσει
Από τον καύσωνα στις καταιγίδες
Οι εικόνες μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου
Ο ασθενής νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο του νησιού
Ο Γιώργος Ξυλούρης αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες - Δικάζεται και για απείθεια στην πρώτη κλήση του
Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Πώς ο 44χρονος στην Άνδρο την εξαπάτησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.