Ελλαδα

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»: Καρέ καρέ ο καβγάς αστυνομικού με πολίτη στη Θεσσαλονίκη

Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρέ καρέ ο καβγάς αστυνομικού με πολίτη στη Θεσσαλονίκη
Καρέ καρέ ο καβγάς αστυνομικού με πολίτη στη Θεσσαλονίκη © screenshot/ΣΚΑΙ TV

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη ήρθε στα χέρια με πολίτη, ΕΔΕ για την κίνησή του να βγάλει τον εξοπλισμό πριν από τον καβγά

Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στον άγριο καβγά ενός αστυνομικού με πολίτη στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια στη μέση του δρόμου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο αστυνομικός είχε έντονη αντιπαράθεση με τον πολίτη, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Στο ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, την ώρα που ξεπάρκαρε το αυτοκίνητό του, έκανε παρατήρηση στον αστυνομικό για τις κλήσεις που βεβαίωνε σε σταθμευμένα οχήματα.

«Εκεί που γράφετε τα αυτοκίνητα, κάνετε λάθος», του είπε, προσθέτοντας ότι «αλλού απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση».

Πώς αντέδρασε ο αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Η αντίδραση του αστυνομικού ήταν άμεση, λέγοντας στον πολίτη: «Τι είναι αυτά που μου λες εμένα; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;».

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, άρχισε να αφαιρεί τον υπηρεσιακό του εξοπλισμό πριν πλησιάσει επικίνδυνα τον πολίτη.

«Πέταξε το αλεξίσφαιρο γιλέκο, το γκλομπ, το πιστόλι και τη ζώνη του, και στη συνέχεια βγάζει και το μπουφάν του, τα οποία άφησε εκτεθειμένα στην άκρη, μέχρι προφανώς οι δύο άνδρες να χωριστούν» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ταυτοποιήθηκε ο αστυνομικός που πέταξε τον εξοπλισμό του για να καβγαδίσει με πολίτη

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει ΕΔΕ. Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός που ενεπλάκη στον καβγά στη Θεσσαλονίκη έχει ταυτοποιηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY