Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: «Δεν την είδα, ήταν λάθος μου να φύγω», κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

Ποια η κατάσταση της κοπέλας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη
© grtimes.gr

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση του 26χρονου και οι δηλώσεις του δικηγόρου του για την υπόθεση

Στην Αστυνομία παραδόθηκε σήμερα ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια σε δρόμο της Θεσσαλονίκης τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (21/11). Στην πρώτη του κατάθεση στις Αρχές δήλωσε ότι το θύμα πετάχτηκε μπροστά του και εξαφανίστηκε για τρόμαξε αφού είχε χτυπήσει εκτός από τη νεαρή γυναίκα και άλλα αυτοκίνητα. 

«Δεν την είδα. Φρέναρα έκανα και ελιγμό για να την αποφύγω. Είδα ότι χτύπησα και άλλα αυτοκίνητα. Τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής. Ήταν λάθος μου το μετάνιωσα», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 26χρονος. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αν η κοπέλα είχε περάσει από τη διάβαση δεν θα είχε συμβεί τίποτα.

«Είμαι συντετριμμένος από το συμβάν, αλλά προέχει η κατάσταση υγείας της κοπέλας. Ωστόσο, εάν δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών… τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί, διότι στα 20 μέτρα είχε διάβαση για να περάσει η κοπέλα», δήλωσε ο συνήγορος του 26χρονου οδηγού. 

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Στα 20 μέτρα είχε διάβαση πεζών τονίζει ο οδηγός

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη συνεπιβάτιδα

Aστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης συνεπιβάτιδας του μαύρου Skoda και να της περάσουν χειροπέδες. Σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η 21χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ