Ελλαδα

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους στης Αθήνας - Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα

Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Αθηνών λόγω του 7ου Φειδιππίδειου Δρόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
© EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κηφισού λόγω τροχαίου - Πού καταγράφονται καθυστερήσεις

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι και σήμερα Πέμπτη (24/11) οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται, λόγω τροχαίου με δικυκλιστή, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Δύσκολη και η κάθοδος από τον Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Προβλήματα στην άνοδο της Λ.Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου μέχρι την Αγία Βαρβάρα. Δύσκολη η καθοδος της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα. Μποτιλιάρισμα στην Φιλολάου και στην Ηλιουπόλεως προς Αθήνα.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι τον Φλοίσβο και κατόπιν από την συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Δύσκολη η Π. Τσαλδάρη μεταξύ Ταύρου και Καλλιθέας και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα στην Αχιλλέως, τη Λένορμαν από τον Κηφισό έως τον Κολωνό και στην Λιοσίων από τα ΚΤΕΛ έως την Αγίου Μελετίου.

Καθυστερήσεις στη Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και στη Βεΐκου προς την Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι το κόμβο της λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Την ίδια ώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ, καθώς ξεκίνησε το πρωί από την Αρχαία Αγορά ο 7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος που ολοκληρώνεται στη Σπάρτη τη Δευτέρα το μεσημέρι. Μποτιλιαρισμένες είναι λίγο παραπάνω - για τον λόγο αυτό - η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δάσος Χαϊδαρίου προς λίμνη Κουμουνδούρου και περισσότερο η Λεωφόρος Σχιστού.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Πέμπτης (24/11)
Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Πέμπτης (24/11)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ