- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από φορτηγάκι στην προσπάθειά του να γλιτώσει από άνδρα που τον κυνηγούσε
Ο διαπληκτισμός σε λεωφορείο και το τροχαίο ατύχημα
Θεσσαλονίκη: Τσακωμός δύο ανδρών σε λεωφορείο και παράσυρση ηλικιωμένου από όχημα σε δρόμο
Ένας ηλικιωμένος άνδρας παρασύρθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/11) από φορτηγάκι κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, όταν στην προσπάθειά του να γλιτώσει από άνδρα που του φώναζε και τον έβριζε, πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.
Σύμφωνα με το grtimes.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας χτυπήθηκε από ένα φορτηγάκι, όταν βγήκε ξαφνικά στον δρόμο προσπαθώντας να γλυτώσει από έναν άλλον άνδρα που του φώναζε και τον έβριζε. Κατά πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να επέβαιναν νωρίτερα σε λεωφορείο, στο οποίο διαπληκτίστηκαν για θέμα που αφορά τη χρήση μάσκας. Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο στην οδό Πλούτωνος με τον άνδρα ηλικίας 45-50 ετών να συνεχίζει να φωνάζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του ηλικιωμένου, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποφύγει, βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο νεαρότερος άνδρας αμέσως μετά, φέρεται να συνέχιζε να φωνάζει και να βρίζει, φεύγοντας από την περιοχή. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, τον ακολούθησαν δύο άτομα για να μη διαφύγει και ενημέρωσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο έχει εντοπιστεί και προσάγεται στο Α.Τ Χαριλάου, ενώ ο ηλικιωμένος διακομίζεται τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Αναλυτικά το ωράριό τους
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς λειτουργούν μετρό και τραμ - Στις 11 η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα
Ξεκίνησαν στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.