Ελλαδα

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ποια η κατάσταση της νεαρής φοιτήτριας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 21χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και στη συνέχεια  ο οδηγός του το εγκατέλειψε
Η 21χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο οδηγός του το εγκατέλειψε © ERT

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση 21χρονης φοιτήτριας - Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό, η κατάσταση του θύματος

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη φοιτήτρια στην Εγνατία. Πρόκειται για οδηγό νεαρής ηλικίας, για τον οποίο οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, oι Αρχές έφτασαν στον εντοπισμό του κατόχου από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και από τον αριθμό πλαισίου του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Αρχές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο εάν ο κάτοχος του οχήματος ήταν και ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τα ξημερώματα της Τρίτης την κοπέλα. Παράλληλα, σε ισχύει είναι και το 48ωρο του αυτοφώρου.

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε την 21χρονη | 23/11/2022 | ΕΡΤ

Θεσσαλονίκη: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση της 21χρονης και την εγκατάλειψή της στον δρόμο

Ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα αρχικά παρέσυρε την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και ξανά χτύπησε την 21χρονη, ώσπου έκανε αναστροφή και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη- Μαρτυρία ΣΟΚ στο GRTimes για την 21χρονη: «Έβαλε όπισθεν και την ξανά χτύπησε»

Θεσσαλονίκη: Η 21χρονη ζει με μηχανική υποστήριξη - «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Το 21χρονο θύμα του τροχαίου έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στα Χανιά. Με βραδινή πτήση έφθασε στη Θεσσαλονίκη μετά τις 00.00 και μιάμιση ώρα αργότερα ο οδηγός την παρέσυρε στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, από την παράσυρση η νεαρή κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά κατάγματα και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ χειρουργήθηκε και για τα ορθοπεδικά τραύματα. Η ίδια ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί ότι το όνειρό της ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης, υπογραμμίζοντας ότι την Τρίτη ταξίδεψαν από τα Χανιά για να βρεθούν κοντά της. Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία».

Με πληροφορίες από grtimes, thestival και thesstoday.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ