- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
10 γαργαλιστικές αποκαλύψεις από τις παρακολουθήσεις του Predator
Καλώ τα κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι όλα όσα γράφω είναι ψέματα. Αν δεν το κάνουν, αν κανείς δεν διαψεύσει τα όσα γράφω, τότε σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινά
Η παρακολούθηση υπουργών της κυβέρνησης και 10 χιουμοριστικές αποκαλύψεις.
Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον σκανδαλώδη βίο των υπουργών του Κυριάκου του Μητσοτάκη που έρχονται στο φως μέσα από τις παρακολουθήσεις που έγιναν με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού σε μια σατανική προσπάθεια να παγιδεύσει την κυβέρνηση και τον εαυτό του. Υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων φαίνεται να διάγουν έκλυτο βίο τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του οποίου θα σας παρουσιάσω τώρα αμέσως, χωρίς ονόματα φυσικά (τουλάχιστον προς το παρόν). Από το υλικό των παρακολουθήσεων λοιπόν προκύπτει ότι…
- Κορυφαίος υπουργός, παντρεμένος με παιδιά (εννοώ ότι είναι πατέρας), διατηρεί παράλληλη ερωτική σχέση με έναν Μητροπολίτη και έναν Κινέζο παλαιό πρωταθλητή του πινγκ πονγκ τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλεί «τα μπαλάκια μου». Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα πήρε τους δύο άντρες στις οικογενειακές του διακοπές παρουσιάζοντας τον έναν ως τον πνευματικό του και τον Μητροπολίτη ως θείο του.
- Κυβερνητική βουλευτής αρέσκεται να μεταμφιέζεται στην ηρωίδα του Ντίσνει, Άριελ (ναι, η μικρή γοργόνα) και να συναντά τους πολυάριθμους εραστές της στα βράχια της Πειραϊκής. Την τελευταία φορά είχε ένα σοβαρό ατύχημα καθώς μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια κλιμακίου της WWF το οποίο και την απελευθέρωσε.
- Πολιτευτής που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σχέση με πανελίστα πρωινάδικου ο οποίος στα νιάτα του έπαιζε μπάτμιντον και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα όσπρια. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στη συνομιλία τους οι δύο άντρες ερεθίζονται παρακολουθώντας ακροβατικές επιδείξεις θιάσου νάνων ακροβατών.
- Γενικός Γραμματέας κομβικού υπουργείου είναι υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή.
- Υπάρχει στην κυβέρνηση υπουργός που είναι απροκάλυπτα βίγκαν και μάλιστα συμμετέχει σε βίγκαν δείπνα στα οποία καταναλώνονται μπέργκερ χαρουπιού και σουβλάκια μπρόκολου.
- Πρώην βουλευτής της καραμανλικής πτέρυγας που διατηρεί έντονη δραστηριότητα στο κόμμα ακούει έντεχνα και σχεδόν καθημερινά, όταν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα, γδύνεται και τραγουδάει τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη του.
- Δημοφιλής Υπουργός φέρεται να μην έχει συνδρομή σε καμία τηλεοπτική πλατφόρμα και να βλέπει μόνο ό,τι δείχνουν τα ελληνικά κανάλια.
- Αναπληρωτής υπουργός διοργανώνει κοπροφαγικά συμπόσια στα οποία σερβίρονται σκατίτσιο, σκατόστ και μπάμιες.
- Βουλευτής έχει παιδί με γυναίκα υπουργού που νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του και διατηρεί σχέση με γυναίκα δικαστικό η οποία είναι ερωμένη μοναχής η οποία έχει δικό της ιντερνετικό σεξ σοπ από το οποίο ψωνίζει τακτικά δώρα ο βουλευτής που έχει το παιδί με την γυναίκα του υπουργού.
- Υφυπουργός δεν χρησιμοποιεί ποτέ τις λέξεις «ενσυναίσθηση» και «συμπερίληψη» ενώ σε τηλεφώνημα με συνάδελφο του ακούγεται να λέει ότι «η παχυσαρκία είναι ασθένεια»!
Κάποιοι κακόπιστοι ισχυρίζονται ότι η πηγή τέτοιου είδους αποκαλύψεων είναι συνήθως το παχύ έντερο των δημοσιογράφων και επειδή δεν ανέχομαι τέτοιες προσβολές, καλώ τα κυβερνητικά στελέχη που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στις αποκαλύψεις αυτές να αποδείξουν ότι όλα όσα γράφω είναι ψέματα. Αν δεν το κάνουν, αν κανείς δεν διαψεύσει τα όσα γράφω, τότε σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινά.
Κάποιοι άλλοι, ακόμα πιο κακόπιστοι, ισχυρίζονται ότι έτσι ακριβώς γίνονται οι εκβιασμοί. Δηλαδή με δημοσιεύματα τα οποία καταλαβαίνει μόνο αυτός που περιγράφεται σε αυτά, ο οποίος μετά το δημοσίευμα περιμένει να ακούσει τι θα χρειαστεί να δώσει ή να κάνει για να μην διαρρεύσει το όνομά του. Φυσικά αυτά είναι ανοησίες κι εγώ δέχομαι μόνο μετρητά σε χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Και μπράβο μου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γιατρός μητέρα του το επανέφερε με ΚΑΡΠΑ
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 60 πυροσβέστες
Εκδηλώθηκε σε ορεινή περιοχή μακριά από οικισμούς - Στη μάχη και ελικόπτερο
Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η ανθρώπινη αμέλεια παραμένει η κύρια αιτία εκδήλωσης πυρκαγιών
Συλλήψεις σε Έβρο, Σουφλί και Φέρες - Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά τηλέφωνα
Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια που θα ισχύσουν από την Κυριακή
Η εικόνα της αγοράς σε τρεις μεγάλες φοιτητουπόλεις - Συμβουλές για ασφαλή αναζήτηση
Ισχυροί άνεμοι και βροχές προκάλεσαν εκατοντάδες περιστατικά - Σε επιφυλακή οι αρχές
Πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ από τη ΣΤΑ.ΣΥ
Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά - Σε επιφυλακή το Λιμενικό Σώμα ενόψει Σαββατοκύριακου
Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές και οι καταιγίδες από το μεσημέρι - Αναλυτική πρόγνωση
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.