Ελλαδα

10 γαργαλιστικές αποκαλύψεις από τις παρακολουθήσεις του Predator

Καλώ τα κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι όλα όσα γράφω είναι ψέματα. Αν δεν το κάνουν, αν κανείς δεν διαψεύσει τα όσα γράφω, τότε σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινά

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντρας με κυάλια
© Gerd Altmann / Pixabay

Η παρακολούθηση υπουργών της κυβέρνησης και 10 χιουμοριστικές αποκαλύψεις.

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον σκανδαλώδη βίο των υπουργών του Κυριάκου του Μητσοτάκη που έρχονται στο φως μέσα από τις παρακολουθήσεις που έγιναν με εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού σε μια σατανική προσπάθεια να παγιδεύσει την κυβέρνηση και τον εαυτό του. Υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς υπουργείων φαίνεται να διάγουν έκλυτο βίο τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του οποίου θα σας παρουσιάσω τώρα αμέσως, χωρίς ονόματα φυσικά (τουλάχιστον προς το παρόν). Από το υλικό των παρακολουθήσεων λοιπόν προκύπτει ότι…

  • Κορυφαίος υπουργός, παντρεμένος με παιδιά (εννοώ ότι είναι πατέρας), διατηρεί παράλληλη ερωτική σχέση με έναν Μητροπολίτη και έναν Κινέζο παλαιό πρωταθλητή του πινγκ πονγκ τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλεί «τα μπαλάκια μου». Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα πήρε τους δύο άντρες στις οικογενειακές του διακοπές παρουσιάζοντας τον έναν ως τον πνευματικό του και τον Μητροπολίτη ως θείο του.
  • Κυβερνητική βουλευτής αρέσκεται να μεταμφιέζεται στην ηρωίδα του Ντίσνει, Άριελ (ναι, η μικρή γοργόνα) και να συναντά τους πολυάριθμους εραστές της στα βράχια της Πειραϊκής. Την τελευταία φορά είχε ένα σοβαρό ατύχημα καθώς μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια κλιμακίου της WWF το οποίο και την απελευθέρωσε.
  • Πολιτευτής που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σχέση με πανελίστα πρωινάδικου ο οποίος στα νιάτα του έπαιζε μπάτμιντον και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα όσπρια. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στη συνομιλία τους οι δύο άντρες ερεθίζονται παρακολουθώντας ακροβατικές επιδείξεις θιάσου νάνων ακροβατών.
  • Γενικός Γραμματέας κομβικού υπουργείου είναι υποστηρικτής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή.
  • Υπάρχει στην κυβέρνηση υπουργός που είναι απροκάλυπτα βίγκαν και μάλιστα συμμετέχει σε βίγκαν δείπνα στα οποία καταναλώνονται μπέργκερ χαρουπιού και σουβλάκια μπρόκολου.
  • Πρώην βουλευτής της καραμανλικής πτέρυγας που διατηρεί έντονη δραστηριότητα στο κόμμα ακούει έντεχνα και σχεδόν καθημερινά, όταν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα, γδύνεται και τραγουδάει τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου ολόγυμνος μπροστά στον καθρέφτη του.
  • Δημοφιλής Υπουργός φέρεται να μην έχει συνδρομή σε καμία τηλεοπτική πλατφόρμα και να βλέπει μόνο ό,τι δείχνουν τα ελληνικά κανάλια.
  • Αναπληρωτής υπουργός διοργανώνει κοπροφαγικά συμπόσια στα οποία σερβίρονται σκατίτσιο, σκατόστ και μπάμιες.
  • Βουλευτής έχει παιδί με γυναίκα υπουργού που νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του και διατηρεί σχέση με γυναίκα δικαστικό η οποία είναι ερωμένη μοναχής η οποία έχει δικό της ιντερνετικό σεξ σοπ από το οποίο ψωνίζει τακτικά δώρα ο βουλευτής που έχει το παιδί με την γυναίκα του υπουργού.
  • Υφυπουργός δεν χρησιμοποιεί ποτέ τις λέξεις «ενσυναίσθηση» και «συμπερίληψη» ενώ σε τηλεφώνημα με συνάδελφο του ακούγεται να λέει ότι «η παχυσαρκία είναι ασθένεια»!

Κάποιοι κακόπιστοι ισχυρίζονται ότι η πηγή τέτοιου είδους αποκαλύψεων είναι συνήθως το παχύ έντερο των δημοσιογράφων και επειδή δεν ανέχομαι τέτοιες προσβολές, καλώ τα κυβερνητικά στελέχη που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στις αποκαλύψεις αυτές να αποδείξουν ότι όλα όσα γράφω είναι ψέματα. Αν δεν το κάνουν, αν κανείς δεν διαψεύσει τα όσα γράφω, τότε σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινά. 

Κάποιοι άλλοι, ακόμα πιο κακόπιστοι, ισχυρίζονται ότι έτσι ακριβώς γίνονται οι εκβιασμοί. Δηλαδή με δημοσιεύματα τα οποία καταλαβαίνει μόνο αυτός που περιγράφεται σε αυτά, ο οποίος μετά το δημοσίευμα περιμένει να ακούσει τι θα χρειαστεί να δώσει ή να κάνει για να μην διαρρεύσει το όνομά του. Φυσικά αυτά είναι ανοησίες κι εγώ δέχομαι μόνο μετρητά σε χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Και μπράβο μου. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ