Ελλαδα

Κολωνός: «Στυτική δυσλειτουργία» επικαλείται ο 34χρονος για να υποστηρίξει την αθωότητά του

Τι ισχυρίζεται ακόμη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: «Έχω στυτική δυσλειτουργία» λέει ο 34χρονος κατηγορούμενος
Ο 34χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό © ΕΛΑΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχω στυτική δυσλειτουργία», λέει ο 34χρονος κατηγορούμενος για την κακοποίηση της ανήλικης

Όλες τις  κατηγορίες για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, αρνείται ο 34χρονος συλληφθέντας, Ευθύμιος Κλωθάκης.

Ο κατηγορούμενος άνδρας, ο οποίος είχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος στις 19 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Τρίπολης, επιμένει στην αθωότητά του και μάλιστα επικαλείται προβλήματα υγείας.

Με δήλωσή του στην εκπομπη του Mega, «Χαμογέλα και πάλι», ο Κλωθακης τινίζει: «Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών»

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα, διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», ανέφερε ο 34χρονος.

Κολωνός: Απολογούνται σήμερα ο ηλεκτρολόγος και ο προπονητής

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα απολογούνται οι δύο από τους τέσσερις που συνελήφθησαν μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου πρόκειται να περάσουν από το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς να την έχουν συναντήσει από κοντά.

Αύριο Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής, ποινή που ανέρχεται σε 10 με 15 χρόνια φυλάκισης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ