Ελλαδα

Κολωνός: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη

Συγκλονισμένος ο χώρος του αθλητισμού - Φέρεται να είχε γνωρίσει τη 12χρονη μέσω Blindchat

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκ στον χώρο του αθλητισμού – Προπονητής ποδοσφαίρου είναι ο 55χρονος που συνελήφθη μετά την τελευταία κατάθεση της ανήλικης.
Προπονητής ποδοσφαίρου είναι ο τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό © Unsplash

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σοκ στον χώρο του αθλητισμού - Προπονητής ποδοσφαίρου είναι ο 55χρονος που συνελήφθη μετά την τελευταία κατάθεση της ανήλικης.

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο του αθλητισμού η είδηση ότι ο 55χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τρίτος που συνελήφθη κατά σειρά μετά την τελευταία κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού, έχει και την ιδιότητα του προπονητή.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει μια ομάδα 6χ6, η οποία πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά.

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδας ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000- 2010 ήταν τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5χ5 σάλας, πράγμα που σημαίνει ότι είχε συναναστροφές με εφήβους σε παρελθόντα χρόνο.

Νωρίτερα σήμερα, ακόμη ένας άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Έλληνα, o οποίος εργάζεται ως ηλεκτρολόγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν από τις Αρχές σε περιοχή εκτός Αττικής.

Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη (3/11), συνελήφθησαν δύο άνδρες, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος, οι οποίοι σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για τις 8 Νοεμβρίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των πέντε πρώτων συλληφθέντων για την υπόθεση. Μετά την απολογία τους έχουν προφυλακιστεί, ενώ στις φυλακές παραμένει και η μητέρα της ανήλικης. Πρόκειται για τους: 

  • Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο κατηγορείται ότι βίαζε αλλά φέρεται και να εξέδιδε τη 12χρονη
  • Ο Γιάννης Σοφιανίδης που επίσης κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη
  • Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  • Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  • Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ