Ελλαδα

Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Πρόκειται για έναν άνδρα 43 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κατάστημα του 53χρονου Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στα χέρια των Αρχών 43χρονος - Τέσσερις συλλήψεις σε 24 ώρες

Ακόμη ένας άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 43χρονο Έλληνα, o οποίος εργάζεται ως ηλεκτρολόγος. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν από τις Αρχές σε περιοχή εκτός Αττικής.

Ο 43χρονος είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται μετά τον 35χρονο, τον 55χρονο και τον 39χρονο, με βάση τα σχετικά εντάλματα που εξέδωσε η ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν από την ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βαθμό κακουργήματος.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (08/11) θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας για τις απολογίες τους οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη.

Συλληφθέντες για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό
Συλληφθέντες για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό © EUROKINISSΙ/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των πέντε πρώτων συλληφθέντων για την υπόθεση. Μετά την απολογία τους έχουν προφυλακιστεί, ενώ στις φυλακές παραμένει και η μητέρα της ανήλικης. Πρόκειται για τους:

  • Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο κατηγορείται ότι βίαζε αλλά φέρεται και να εξέδιδε τη 12χρονη
  • Ο Γιάννης Σοφιανίδης που επίσης κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη
  • Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  • Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  • Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ