Ελλαδα

Κολωνός: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο νέες συλλήψεις

Εξελίξεις μετά τα νέα εντάλματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο νέες συλλήψεις
ΕΛΑΣ © EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο νέες συλλήψεις του 35χρονου και του 39χρονου

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε  επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τις δύο νέες συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την υπόθεση του Κολωνού.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 39 ετών, για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από σχετικά εντάλματα.

Κολωνός - H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις νέες συλλήψεις

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις νέες συλλήψεις:

«Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν με εντάλματα απογευματινές ώρες σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο ημεδαποί (35 και 39 ετών) για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτα συνελήφθη ο 35χρονος, ένας άνδρας από τα δυτικά προάστια, ο οποίος είναι ανεπάγγελτος και δηλώνει «εισοδηματίας». Ακολούθησε η σύλληψη του 39χρονου, πιθανότατα στο Μαρούσι, ο οποίος επαγγέλλεται συνοδός ασφαλείας, είναι κάτοικος βορείων προαστίων και έχει ένα παιδί εννέα ετών.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης από την αστυνομία, μετά την αναγνώρισή τους από την 12χρονη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ