Ελλαδα

Εκδόσεις Καστανιώτη για Βασίλη Παπαθεοδώρου: «Διακόψαμε κάθε μορφής συνεργασία»

Ο συγγραφέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου ήταν επικεφαλής παιδικού τμήματος στις Εκδόσεις Καστανιώτη
Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου ήταν επικεφαλής παιδικού τμήματος στις Εκδόσεις Καστανιώτη

Εκδόσεις Καστανιώτη και Βασίλης Παπαθεοδώρου - Η ανακοίνωση μετά τη σύλληψη για παιδική πορνογραφία του συγγραφέα παιδικών βιβλίων

Ανακοίνωση για τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία, εξέδωσαν οι εκδόσεις Καστανιώτη.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Παπαθεοδώρου ο εκδοτικός οίκος γνωστοποιεί ότι έχει διακοπεί κάθε μορφής συνεργασία με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων μετά την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι υπάρχει σε εξέλιξη ποινική έρευνα.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής του παιδικού τμήματος στις εκδόσεις Καστανιώτη. Βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Στο σπίτι του βρέθηκε σκληρός δίσκος με παιδική πορνογραφία. Σε ορισμένα βίντεο υπάρχουν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Εκδόσεις Καστανιώτη για Βασίλη Παπαθεοδώρου - Η ανακοίνωση μετά τη σύλληψη του συγγραφέα για παιδική πορνογραφία

«Οι Εκδόσεις Καστανιώτη διέκοψαν κάθε μορφής συνεργασία με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, αμέσως μόλις πληροφορηθήκαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα από τις δικαστικές αρχές, για σοβαρή κατηγορία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά την είδηση ότι ο συγγραφέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.

Και προστίθεται: «Η απόφασή μας προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρείας, των εργαζομένων και των συνεργατών μας και -πάνω απ’ όλα- των αναγνωστών μας και αποδεικνύει ότι για εμάς, η ακεραιότητα των συνεργατών μας είναι αδιαπραγμάτευτη».

«Συνεχίζουμε να εκδίδουμε σημαντικά βιβλία συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο και να μεταλαμπαδεύουμε την αξία της ανάγνωσης» καταλήγει η ανακοίνωση από τις Εκδόσεις Καστανιώτη για τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ