Ελλαδα

Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Στην κατοχή του βρέθηκε υλικό με παιδιά κάτω των 12 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Για παιδική πορνογραφία η σύλληψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας - Οι ισχυρισμοί του στον ανακριτή και η προφυλάκιση

Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου, συνελήφθη για παιδική πορνογραφία και βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο συγγραφέας έχει προφυλακιστεί από τις 18 Οκτωβρίου 2022. Βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης μετά τη δικογραφία που σχημάτισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

H Δίωξη χρησιμοποίησε «ειδικό» λογισμικό μέσω του οποίου διαπιστώθηκε ότι ο συγγραφέας κατέβαζε πορνογραφικό υλικό με παιδιά.

Υλικό με παιδική πορνογραφία στο σπίτι του συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρου

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρου, εντοπίστηκε σκληρός δίσκος με δεκάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Σε ορισμένα από αυτά υπάρχουν παιδιά, ηλικίας κάτω των 12 ετών.

Ενώπιον του ανακριτή ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αναζήτησε και κατέβασε τα συγκεκριμένα αρχεία παιδικής πορνογραφίας για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να γράψει ένα βιβλίο με συναφές θέμα - αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής παιδικού τμήματος σε γνωστό εκδοτικό οίκο.

Η είδηση για τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία γίνεται γνωστή, την ώρα που σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την κακοποίηση παιδιών στην Ελλάδα την τελευταία 5ετία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY