- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κολωνός - Σοκαριστική κατάθεση της 12χρονης: Tην εξέδιδε σε οίκο ανοχής ο Ηλίας Μίχος
Ακόμη και 5 άνδρες σε μισή ώρα συναντούσε το ανήλικο θύμα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση που έδωσε η ανήλικη σε ψυχολόγο - Ο 53χρονος μαστροπός την εξέδιδε σε οίκο ανοχής.
Σοκαριστική είναι μία από τις καταθέσεις που έχει δώσει η 12χρονη στις αρχές για τα όσα αποτρόπαια βίωσε σε τόσο νεαρή ηλικία.
Το 12χρονο κορίτσι, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της κατάθεσής της που έγινε γνωστό, περιγράφει πώς ο Ηλίας Μίχος, κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού, την εξέδιδε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν πολύ κοντά στο χώρο, όπου είχε το μίνι μάρκετ.
Το κοριτσάκι περιγράφει πώς γινόταν η επίσκεψη στο χώρο του οίκου ανοχής, όπου, όπως αναφέρει, ο Ηλίας Μίχος ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί του και στη συνέχεια, άλλοι άνδρες που είχαν ενημερωθεί από τον ίδιο.
Η 12χρονη αναφέρει πως δεν ξέρει, αν κάποιος έπαιρνε χρήματα, πάντως δεν έδιναν τίποτα στην ίδια, ενώ φρίκη προκαλεί η όλη οργάνωση των αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του παιδιού από τον Ηλία Μίχο.
Η κατάθεση έχει δοθεί, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της, με τη βοήθεια ψυχολόγου προκειμένου το κοριτσάκι να μπορέσει να περιγράψει τα όσα φρικτά υπέστη.
Η κατάθεση της 12χρονης δεν είναι η μόνη που υπάρχει στη δικογραφία, καθώς έχουν δοθεί πολλές για να μπορέσουν οι αρχές να αντλήσουν, όσο μπορούν περισσότερα στοιχεία για όσους πλην του Μίχου, κακοποίησαν το ανήλικο κορίτσι.
Ακολουθούν ενδεικτικοί διάλογοι:
«Θυμάσαι τι χρώμα είχε σαν κτίριο;
Γκρι ήτανε.
Και άμα ήταν διώροφη εσείς που μπαίνετε;
Στον δεύτερο.
Πως μπαίνατε εκεί; Κανονικά;
Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ναι ανεβήκαμε και μας άνοιξαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος…
Μικρός, μεγάλος, πόσο ήταν περίπου;
Εκεί 40 μου φαίνεται, 30.
Τον είχες δει όλες τις φορές που είχες πάει αυτόν τον άνθρωπο;Αυτός σου άνοιγε πάντα; Σας μιλούσε; Σας χαιρετούσε;
Εμένα όχι γιατί πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνα εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει “τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε”».
Εκεί -όπως είπε το παιδί- ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο.
Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;
Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.
Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;
Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.
Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;
Ναι. Όχι με πολλούς. Εκεί μέχρι πέντε.
Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;
Δεν ξέρω.
Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;
Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.
Το διάστημα αυτό που ήταν με τους άλλους -όπως λέει το κορίτσι- εκείνος περίμενε στο αμάξι.
Είχες ήδη βρεθεί με κάποιους μέσα στο αυτοκίνητο και μετά πήγατε στον οίκο ανοχής;
Ναι.
Πως σου το έλεγε;
Θα πάμε στο μπουρδέλο.
Το έλεγε εκείνος έτσι; Την πρώτη φορά που σου το είχε πει σου είχε εξηγήσει τι είναι αυτό;
Ναι.
Τι σου είχε πει, τι σου είχε εξηγήσει;
Ότι θα πηγαίνεις εκεί και θα κάνεις κάτι με άντρες. Αυτά.
Εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο, έμπαινες και πλενόσουνα;
Είχα εγώ μαζί μου μωρομάντιλα.
Στη συνέχεια ρώτησε η ψυχολόγος το κορίτσι τι ώρες περίπου συνέβαινε αυτό. Το παιδί απάντησε «όταν πήγαινα να δουλέψω στον Ηλία».
Δηλαδή μπορεί σε μισή ώρα να βρισκόσουν με πέντε ανθρώπους;
Ναι.
Η ψυχολόγος τη ρώτα αν αυτοί οι άντρες που ερχόντουσαν στον οίκο ανοχής είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές, με το κοριτσάκι να απαντά αρνητικά.
Στη συνέχεια λέει για την κάρτα της μητέρας της, όπου έβαζαν λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες.
Όπως εξηγεί το κορίτσι, ήταν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πλήρωναν για φωτογραφίες της.
Τη ρωτάει η ψυχολόγος αν είχε καταλάβει κάποιος για την σχέση της με τον Ηλία και το κορίτσι απαντά ότι από την πλευρά τη δική της όχι. «Για τον Ηλία κάνας φίλος του… τον είχε ρωτήσει ένας αστυνομικός “τι κάνεις με αυτή την μικρή;”, φίλος του αστυνομικός».
Το παιδί λέει ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι, όπως κατάλαβε η θεία της, γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».
Τη ρωτάει ψυχολόγος αν στον οίκο ανοχής που πήγαινε φορούσε κάτι ιδιαίτερο και το κορίτσι απαντά όχι, τα παιδικά του ρούχα. Στις φωτογραφίες είπε ότι ήταν πάντα χωρίς εσώρουχα.
Τη ρωτάει ψυχολόγος αν της είχε ζητήσει ποτέ να φορέσει κάτι πιο έξαλλο ας πούμε ή κάτι πιο μεγαλίστικο. Και απαντά το κορίτσι: «ναι, μου είχε πάρει από την λαϊκή ένα στρινγκ και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό επειδή έλεγε ότι έχω μεγάλο… ποπό».
Το στρινγκ αυτό -όπως είπε το κορίτσι- το είχε στο μαγαζί του, μόνο εκεί το χρησιμοποιούσε.
Τη ρωτάει ψυχολόγος αν υπάρχει αυτό το στρινγκ και απαντά ότι το πέταξε στα σκουπίδια πριν φύγει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.