Ελλαδα

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια», είπε ο σύζυγος της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή

Δύο τα θύματα που άφησε πίσω της η θεομηνία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κρήτη
© EUROKINISSI/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας συμμετείχε στις έρευνες – Τι είπε για τη στιγμή που την εντόπισε

Δύσκολες στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Αγία Πελαγία, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοείτο από χθες, Σάββατο μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας από το Ηράκλειο.

Στο σημείο όπου εξελίσσονταν οι έρευνες από δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του λιμενικού, βρισκόταν και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο ίδιος έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα θέλοντας να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό της συζύγου του.

«Την έκρυβαν τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Αρχικά νόμιζαν πως είναι μαξιλάρι, αλλά ήταν πολλά τα σκουπίδια. Εγώ επέμενα... Όταν έφτασαν, εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε ο κ. Σηφάκης, σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν τη σορό και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Έκτακτη επικαιρότητα: Εντοπίστηκε νεκρή και ανασύρθηκε η 48χρονη στην Αγία Πελαγία | Οι Δεκατιανοί

Στις πληγείσες περιοχές βρίσκεται ήδη το κυβερνητικό κλιμάκιο που αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αυτοψίες στην Αγία Πελαγία, τη Λυγαριά και το Παλαιόκαστρο, ενώ αργότερα θα έχει σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία όπου και εκεί εντοπίστηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία για να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών.

Κακοκαιρία στην Κρήτη - Έρευνες
© EUROKINISSI/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Κακοκαιρία στην Κρήτη - Έρευνες
© EUROKINISSI/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Κακοκαιρία στην Κρήτη - Έρευνες
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
Κακοκαιρία στην Κρήτη - Έρευνες
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, cretapost.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ