Ελλαδα

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Η σορός της βρέθηκε στη θάλασσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία στην Κρήτη
© EUROKINISSI/ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Κακοκαιρία Κρήτη: Νεκρή η γυναίκα που αγνοούταν - Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύτες από την 3η ΕΜΑΚ και το Λιμενικό

Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι στην προσπάθεια της να βγει από το αυτοκίνητο, την ώρα που αυτό το είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά, η ίδια παρασύρθηκε προς τη θάλασσα.

Αυτό είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα και ο σύζυγός της, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ. «Με πήραν τηλέφωνο να καλέσω βοήθεια. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει. Είχε πανικοβληθεί» είπε ο σύζυγος της 50χρονης και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, ωστόσο τα φερτά υλικά και τα μπάζα που έφτασαν έως τη θάλασσα, δυσκόλεψαν πολύ την επιχείρηση λόγω της αδυναμίας ορατότητας κάτω από το νερό. Στο σημείο της τραγωδίας παρασύρθηκαν περισσότερα από δέκα οχήματα, ενώ στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας είναι βυθισμένα ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με κατοίκους που τα έβλεπαν να παρασύρονται προς τη θάλασσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.