- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
23χρονοι έκλεισαν ραντεβού με 17χρονη, την βίασαν σε χωράφι στη Λιβαδειά και εξαφανίστηκαν
Πώς το ραντεβού κατέληξε σε εφιάλτη
Λιβαδειά: Βιασμός ανήλικης από δύο 23χρονους σε χωράφι - Η επικοινωνία στα social media και το ραντεβού
Δύο 23χρονοi συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο Κερατσίνι για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας που γνώρισαν μέσω social media.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι 23χρονοι ξεκίνησαν να μιλούν μέσω διαδικτύου με την ανήλικη από τη Λιβαδειά. Κάποια στιγμή θέλησαν να κλείσουν ένα ραντεβού μαζί της, προκειμένου να τη συναντήσουν από κοντά. Δεν δίστασαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λιβαδειά, της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά. Το κορίτσι αρνήθηκε και τότε οι δύο 23χρονοι φέρονται να τη βίασαν σε ένα χωράφι, να την εγκατέλειψαν στο σημείο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Η 17χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της στις 2 Οκτωβρίου 2022. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φερόμενους βιαστές και οδηγήθηκαν στα ίχνη τους και τους συνέλαβαν στο Κερατσίνι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Από τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις ρίψεις νερού
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
Ασύλληπτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνει την ταχύτητα που εξαπλώνονται η πυρκαγιά
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.