- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε νοσοκομείο της Πάτρας 15 παιδιά με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης
Οι ηλικίες και η έρευνα για τα αίτια
Πάτρα: Στο νοσοκομείο μικρά παιδιά - Τα συμπτώματα μικροβιακής ίωσης και τα συμπτώματα που παρουσίασαν
Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης 15 παιδιά, ηλικίας από εννέα μηνών έως 3,5 ετών, τα οποία παρουσιάζουν πυρετό, γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, «προχθές μεταφέρθηκε από τη Ναυπακτία στο "Καραμανδάνειο" ένα παιδί με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης, ενώ μέχρι χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν από την ίδια περιοχή άλλα έξι παιδιά με παρόμοια συμπτώματα». Επίσης, σύμφωνα με τον Γκ. Καρβέλη, «έπειτα από λίγες ώρες μεταφέρθηκαν από τη Ναυπακτία στο "Καραμανδάνειο" άλλα οκτώ παιδιά με τα ίδια συμπτώματα, ενώ δύο από τους μικρούς ασθενείς νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στα παιδιά παρέχεται η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και θεραπευτική αγωγή, ενώ προχωρά ο εργαστηριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε τα προβλήματα υγείας στα παιδιά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα σύστημα από τον Βορρά αλλάζει το σκηνικό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.