Ελλαδα

Αυτοκτονία 12χρονου στην Καρδίτσα: «Μπορεί να ήτανε ένα ηλίθιο παιχνίδι», λέει η μητέρα του

Τι εξετάζουν οι αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο σπεύδει σε έκτακτο περιστατικό © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Καρδίτσα - Αυτοκτονία 12χρονου: Η μητέρα και η θεία του αγοριού για την τραγωδία - Οι έρευνες για παιχνίδι θανάτου

Η δίδυμη αδελφή ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρό τον 12χρονο μέσα στο δωμάτιο του στην Καρδίτσα. Το αγόρι εντοπίστηκε κρεμασμένο από τη ζώνη του καράτε και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ανήλικος να συμμετείχε σε κάποιο challenge διαδικτυακού παιχνιδιού. 

«Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί, τι ήτανε δεν ξέρουμε. Μπορεί να ήτανε ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε. Από ένα ατύχημα», είπε η μητέρα του 12χρονου παιδιού, μιλώντας στο Mega. Στο ίδιο μέσο μίλησε και η θεία του αγοριού: «Ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί, ξέρετε τα παιδιά, με παρκούρ. Ένα ζωηρό, υπερκινητικό παιδί. Ξέρετε σε αυτήν την ηλικία πώς είναι τα παιδιά, όχι κάτι όμως εμμονικό ή ιδιαίτερο. Αλλά μαθαίνουμε από την αδελφή του τώρα ότι είχε επαφές με τέτοια παιχνίδια, αλλά ό,τι και να σας πω δεν είναι σίγουρο. Εγώ μίλησα την Κυριακή, ήταν ένα υπέροχο, χαρούμενο παιδί. Λέγαμε πώς θα πάμε εκδρομές, πότε θα τους δω».

Ο 12χρονος μαθητής πρώτης γυμνασίου το μεσημέρι της Τετάρτης είπε στην αδελφή του και τους γονείς ότι θα διαβάσει στο δωμάτιό του. Η δίδυμη αδελφή του μετά από λίγο έβαλε τις φωνές, καθώς μόλις είχε αντικρίσει τον αδελφό της κρεμασμένο.«Ήταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί και έκανε μία βλακεία. Δεν είπε τίποτα. Τα σημάδια τώρα και εμείς τα ψάχνουμε. Τι να πούμε για το παιδί μας, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», ανέφερε η μητέρα του.

Θρίλερ με την αυτοκτονία μαθητή στην Καρδίτσα – Φόβοι για «παιχνίδι» θανάτου | OPEN TV

Αυτοκτονία 12χρονου στην Καρδίτσα: «Δεν υπάρχουν αναφορές για bullying»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 12χρονος που απαγχονίστηκε στο σπίτι του στην Καρδίτσα ήταν ήσυχο παιδί και δεν υπάρχουν αναφορές για bullying. Οι καθηγητές του στο σχολείο αναφέρουν ότι δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του.

Αστυνομικοί έχουν πάρει υπολογιστές και λάπτοπ στο πλαίσιο της έρευνας. 

Καρδίτσα: Σοκ από την αυτοκτονία 12χρονου - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ | Αταίριαστοι | 13/10/2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ