Ελλαδα

Άνδρας επιτέθηκε με υγρό σε υπαλλήλους δημόσιας υπηρεσίας στην Παλλήνη

Η αντίδραση του δημάρχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας επιτέθηκε με υγρό σε υπαλλήλους δημόσιας υπηρεσίας στην Παλλήνη
Εικόνα από την επίθεση στη δημόσια υπηρεσία της Παλλήνης © Facebook

Παλλήνη: Επίθεση άνδρα με επικίνδυνο υγρό σε υπαλλήλους της Υπηρεσίας Δόμησης - Δύο τραυματίες. 

Την επίθεση που δέχτηκαν υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης στην Παλλήνη, καταδικάζει ο δήμαρχος της περιοχής, Θανάσης Ζούτσος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η επίθεση έγινε με επικίνδυνο υγρό και οι δύο τραυματίες συνεχίζουν τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα. Ο κ. Ζούτσος καταδικάζει την επίθεση και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας».

Την ίδια στιγμή, ανήρτησε φωτογραφίες από τον χώρο της επίθεσης στις οποίες φαίνονται οι κηλίδες από το υγρό στην αίθουσα.

Παλλήνη - Επίθεση σε υπαλλήλους: Η ανάρτηση του δημάρχου 

Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.

Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε, έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.
Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.

Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ