Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κρήτη: Φωτογράφισαν γυμνή την 21χρονη πριν την εγκαταλείψουν
Τι καταγγέλει η νεαρή γυναίκα από τη Σουηδία
Κρήτη - Ο ομαδικός βιασμός 21χρονης από τη Σουηδία και η φωτογράφιση του θύματος από τους δράστες
Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγελλε 21χρονη από τη Σουηδία, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά στην Κρήτη.
Αύριο, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Χανίων ο 23χρονος που κατηγορείται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου μαζί με έναν 19χρονο φίλο του, ασέλγησαν σε βάρος της 21χρονης.
Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο η γυναίκα από τη Σουηδία κατήγγειλε πως όχι απλά κακοποιήθηκε σεξουαλικά αλλά ο ένας από τους δράστες την χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί και επιπλέον την φωτογράφησε ενώ ήταν ημίγυμνη.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα και 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κοπέλας, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.
Όπως αναφέρει το neakriti, η κοπέλα που ζει τους τελευταίους μήνες στα Χανιά και εργάζεται σε Σουηδική εταιρία κατήγγειλε, στις αστυνομικές αρχές πως οι δράστες με τους οποίους διασκέδαζαν παρέα σε κλαμπ της πόλης, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα ισχυρίζεται πως δεν περιορίστηκαν στην ασέλγεια αλλά ο ένας εκ των δύο, τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο.
«Φύγαμε μαζί από το κλαμπ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εγώ θα επέστρεφα στο δωμάτιο μου και οι δύο θέλησαν να με συνοδέψουν. Mε πήγαν σε ένα ερημικό σημείο πριν την παραλία του Γερανίου», υποστηρίζει στην καταγγελία της η 21χρονη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.