- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Την Τετάρτη η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου
Στις 12:30 μ.μ. με δαπάνη του δήμου
Σταμάτης Κόκοτας: Η αλλαγή στην ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή -Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το τελευταίο αντίο
Την Τετάρτη (5/10) θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (1/10) σε ηλικία 85 ετών.
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με ανακοίνωσή του, είχε γνωστοποιήσει πως η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.
Ωστόσο, με νεότερη ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
Η ανακοίνωση για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα
«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.
Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.