Ελλαδα

Μήνυση από τον σύζυγο για τον θάνατο 35χρονης που είχε υποβληθεί σε επέμβαση

Κατέρρευσε ξαφνικά λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μήνυση από τον σύζυγο 35χρονης που πέθανε αφού κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της
Νοσοκομείο Ρόδου © EUROKINISSI

Ρόδος: Μήνυση από τον σύζυγο 35χρονης που πέθανε αφού κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της.

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά γιατρού του νοσοκομείου της Ρόδου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες χειρούργησε την 35χρονη γυναίκα του, θα προχωρήσει ο σύζυγός της μετά τον θάνατό της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πρώτα η γυναίκα είχε καταρρεύσει μπροστά στο ηλικίας δύο ετών παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο διδύμων ηλικίας 10 μηνών και του παιδιού μπροστά στο οποίο κατέρρευσε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ λίγο πρίν τις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς και τους διασώστες να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο δικηγόρος της οκογένειας προέβη σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, ενώ ήδη έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια Ιατρικής, η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η 35χρονη είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.

Πληροφορίες από rodiaki.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ