Ελλαδα

Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης στην Πάτρα

Πώς αποκαλύφθηκε η απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 51χρονος που απολογείται για την αποπλάνηση 51χρονης
O 51χρονος που απολογείται για την αποπλάνηση 51χρονης © ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης - Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στις 19-9-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη σε γενετήσιες πράξεις από ενήλικο, στον οποίο έχουν εμπιστευθεί αυτόν για να τον επιβλέπει, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης αυτής από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανηλίκου.

Πρόκειται για τον ΠΕΤΡΑΚΟ Χαράλαμπο του Νικολάου, γεννηθέντα στις 15-6-1971 στην Πάτρα.

patra_apoplanisi_51xrono3
patra_apoplanisi_51xronow
patra_apoplanisi_51xronow2

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 & 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η υπόθεση αποπλάνησης 14χρονης από τον 51χρονο

Ο 51χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ Πάτρας. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Η μητέρα της 14χρονης, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην αστυνομία.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ