- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θάσος: Εξαφανισμένη 45χρονη εδώ και δύο μήνες - Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα της
Αμοιβή για τον εντοπισμό της Φανής Παραφέστα
Φανή Παραφέστα: Η εξαφάνιση της 45χρονης από τη Θάσο - Οι δηλώσεις του ηλικιωμένου πατέρα της και η αμοιβή
Δύο και πλέον μήνες παραμένει εξαφανισμένη η 45χρονη Φανή Παραφέστα. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 13 Ιουνίου 2022 στη Θάσο και οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες. Ο ηλικιωμένος πατέρας της αποφάσισε να δώσει αμοιβή σε όποιον την εντοπίσει είτε ζωντανή, είτε νεκρή.
Η Φανή Παραφέστα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο. Είχε πει πως θα πήγαινε μία βόλτα στο μονοπάτι της Ποταμιάς που οδηγεί στο Υψάριο. Από τότε αγνοείται. Ο πατέρας της αγνοούμενης σε δηλώσεις του στο kavalanews.gr ανέφερε ότι για δέκα ημέρες αστυνομία και πυροσβεστική την αναζητούσαν στην περιοχή όπου εικάζεται ότι χάθηκε ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση να έχει φύγει από τη νησί, καθώς δεν είχε μαζί της τίποτα όταν έφυγε από το σπίτι της.
«Που είναι αυτό το παιδί;» ρωτά ο ηλικιωμένος πατέρας και δηλώνει ότι προτίθεται να διαθέσει το ποσό των 4.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει την κόρη του ζωντανή ή νεκρή. «Θα δώσω τα χρήματα σε όποιον μου τη φέρει είτε ζωντανή, είτε νεκρή… δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…»,τονίζει.
Η Φανή Παραφέστα, 45 ετών, την 13/06/22, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Σκάλα, Ποταμιάς, Θάσου. Έχει καστανόμαυρα μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.