Ελλαδα

Εξαφάνιση εργολάβου στη Ρόδο: Το ραντεβού για εισπράξεις που δεν πήγε ποτέ

Άκαρπες οι έρευνες επί πέντε ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο 46χρονος εργολάβος στη Ρόδο
Νεκρός ο 46χρονος εργολάβος στη Ρόδο © dimokratiki.gr

Εξαφάνιση 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο: Το ραντεβού με ξενοδόχους, η τελευταία εμφάνιση και ο εντοπισμός του αυτοκινήτου του.

Ένας 46χρονος εργολάβος στη Ρόδο παραμένει εξαφανισμένος από την περασμένη Κυριακή. Οι έρευνες των αρχών παραμένουν άκαρπες, ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς το αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. 

Το αυτοκίνητό του, ένα μπλε 4×4, εντοπίστηκε με ανοικτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, μάρτυρας περίοικος εκτιμά ότι το αυτοκίνητο του βρίσκεται στο σημείο από το πρωί της Δευτέρας ενώ από την έρευνα στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προέκυψε ότι το κινητό του τηλέφωνο σίγησε από το βράδυ της Κυριακής.

Εξαφάνιση 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο: Δεν πήγε σε ραντεβού με ξενοδόχους - Τι έκανε πριν χαθούν τα ίχνη του 

Η εξαφάνισή του 46χρονου πατέρα εκτιμάται ότι έγινε το βράδυ της Κυριακής. Σερβιτόρος σε εστιατόριο του Φαληρακίου κατέθεσε ότι συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα αγοράκι ηλικίας 10 ετών στο κατάστημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Την ίδια ώρα, υπάρχει κατάθεση και από έναν στρατιώτη που τον τοποθετεί στην περιοχή την ίδια ημέρα και ώρα. Ο 46χρονος φέρεται να μην ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο, από τον οποίο επρόκειτο να εισπράξει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε πραγματοποιήσει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικό μέσου, ο ξενοδόχος τον αναζήτησε και επικοινώνησε με οικεία του πρόσωπα. Το προηγούμενο βράδυ φέρεται να είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Ο ξενοδόχος ενημέρωσε τις αρχές ότι τελικά το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί.

Η σύζυγος και ο αδελφός του 46χρονου συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους ενημέρωσαν την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, τον διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και τους αξιωματικούς υπηρεσίας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και στο ΑΤ Αρχαγγέλου. Ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας αναχώρησε για να συναντήσει τον ξενοδόχο. Από τον έλεγχο καμερών προέκυψε μέχρι στιγμής ότι κατευθύνθηκε στην περιοχή.

Ελέγχθηκαν όλες οι πύλες εξόδου από το νησί (λιμάνι Κολόνας και Ακαντιάς και οι αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο) χωρίς όμως να προκύψει κάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ