- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα χέρια της αστυνομίας διεθνώς διωκόμενος για απάτες 1,5 εκατ. ευρώ
Εξαπατούσε μέσω τηλεφώνου τα θύματά του
Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη διεθνώς διωκόμενο άτομο για απάτες 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.
Περίπου ενάμιση εκατομμύριο ευρώ είχε αποσπάσει με απάτες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Γερμανίας με ποινή φυλάκισης 10 έτη.
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ως ηγετικό μέλος συμμορίας, εξαπάτησε άτομα στην Γερμανία και πολλές άλλες χώρες μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παροτρύνοντας τα να επενδύσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα, υποσχόμενος υψηλά κέρδη.
Τα κεφάλαια που μεταβιβάζονταν στα μέλη της συμμορίας από τα θύματά τους, κατανέμονταν σε ένα πολύπλοκο δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων που λειτουργούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η χρηματική απώλεια ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό του 1.440.991,15 Ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.