Ελλαδα

Βόλος: 73χρονος κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τη 52χρονη σύντροφό του

Όσα κατέθεσε η κατηγορουμένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αυτοκίνητο και μηχανή της Αστυνομίας
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Βόλος: Η καταγγελία του 73χρονου για ξυλοδαρμό και η απολογία της 52χρονης - Η απόφαση του δικαστηρίου

Σε καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του από τη 52χρονη σύντροφό του προχώρησε ένας άνδρας 73 ετών στον Βόλο. 

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η γυναίκα φέρεται να ήταν εκτός εαυτού και να κλώτσησε και τους αστυνομικούς, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να την ακινητοποιήσουν. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 73χρονος φέρεται να της ζήτησε να αποχωρήσει από το σπίτι του και εκείνη έγινε έξω φρενών. Ο 73χρονος την κατηγόρησε ότι τον χτύπησε με τον αγκώνα του χεριού της στον θώρακα και τον κλώτσησε στα γεννητικά του όργανα. Επίσης, κατηγορείται ότι τον κλείδωσε στο δωμάτιο, για να μην μπορεί να φύγει και τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει.

Η 52χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή βία και την οδήγησε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Βόλος: Τι είπε στην απολογία της η 52χρονη

Στην απολογία της η 52χρονη φέρεται να υποστήριξε πως ο 73χρονος είναι «τρυφερός άνδρας», ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως «κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή». Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η 52χρονη φέρεται να ζήτησε επίμονα από τον 73χρονο 20.000 ευρώ και εκείνος της έδωσε 1.000, προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει.

Επιπλέον, φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε και αυτή προσπάθησε να αμυνθεί. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη και της επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση, που άσκησε η καταδικασθείσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ