- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα σε ψιλικατζίδικο
«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα σε ψιλικατζίδικο - «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Στη φυλακή κατέληξε ο 38χρονος που εισέβαλε με κοντόκανη καραμπίνα σε κατάστημα καφέ-ψιλικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πυροβόλησε δύο φορές. Μετά την απολογία του στον 1ο Ειδικό Ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για σειρά αδικημάτων.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ληστρική κλοπή, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και πως δεν θυμάται ούτε τους πυροβολισμούς ούτε την προηγούμενη απόπειρα κλοπής.
Το περιστατικό ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν φέρεται να επιχείρησε να κλέψει ένα μπουκάλι ουίσκι. Οι εργαζόμενες τον αντιλήφθηκαν και, με τη συνδρομή πελάτη, τον απομάκρυναν. Λίγο αργότερα επέστρεψε, έχοντας κρύψει την καραμπίνα μέσα σε ζακέτα.
Ο 38χρονος αναζητούσε τον πελάτη που είχε παρέμβει, όμως όταν διαπίστωσε ότι απουσίαζε, πυροβόλησε δύο φορές στην οροφή, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, και διέφυγε. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Αυξάνονται οι συχνότητες διέλευσης των λεωφορείων και μειώνονται οι αναμονές στις στάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σημαντικά στοιχεία για τη ζωή της αρχαίας πόλης εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών
Με κάταγμα στη μύτη ο ένας, συνελήφθησαν οι γονείς τους
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τα σχόλια χρηστών στα social media και τα μέτρα της τοπικής κοινωνίας
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.