- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νεκρό βρέφος 35 ημερών στα Γρεβενά: Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια
Το χρονικό της υπόθεσης
Νεκρό βρέφος 35 ημερών στα Γρεβενά: Η νεκροψία - νεκροτομή για τα αίτια και το χρονικό της υπόθεσης.
Δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις η νεκροψία - νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του μόλις 35 ημερών βρέφους που πέθανε στο νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου είχε μεταφερθεί με υψηλό πυρετό. Η οικογένεια του νεογέννητου αναμένει πλέον τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους. Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.
Νεκρό βρέφος 35 ημερών στα Γρεβενά: Το χρονικό
Το βρέφος που πέθανε, είχε γεννηθεί πριν από 35 ημέρες. Άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (2 Αυγούστου). Το δημοσίευμα στο greveniotis.gr αναφέρει ότι νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και κατέληξε εχθές το μεσημέρι.
Το μωράκι εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, έχοντας εμφανίσει πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή αλλά δυστυχώς το βρέφος στα Γρεβενά δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς όμως αποτέλεσμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.