- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αδέλφια οι δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στη Λιβαδειά
Το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο ποτάμι
Τροχαίο δυστύχημα στη Λιβαδειά: Αδέρφια 27 και 30 ετών οι δύο νεκροί - Τραυματίστηκαν τρεις ακόμη άνθρωποι.
Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/7) στην Εθνική Οδό Λαμίας – Λειβαδιάς, στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου.
Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα πέντε νεαρά άτομα, εξετράπη της πορείας του και αφού συγκρούστηκε με τα προστατευτικά κι άλλα σταθερά αντικείμενα εκτός οδοστρώματος, κατέληξε στο ποτάμι.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δύο άνδρες 27 και 30 ετών σκοτώθηκαν, ενώ οι τρεις φίλοι τους, ηλικίας από 22 έως 30 ετών, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι δύο νεκροί ήταν αδέλφια.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος δεν έχουν διαλευκανθεί, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.