- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κακοκαιρία: Κεραυνός σε πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία επιβάτη
«Δεν επικράτησε πανικός», λέει
Κακοκαιρία: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο πτήσης Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Επιβάτης περιγράφει την τρομακτική περιπέτεια.
Τρομακτική ήταν η περιπέτεια που έζησαν στον αέρα οι επιβάτες αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε από κεραυνό λόγω της κακοκαιρίας.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, όπως είχε περιγράψει και προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ένας από τους επιβάτες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ήταν και ο κ. Μιχάλης Ματθιουδάκης από τις Σέρρες, ο οποίος περιέγραψε στο Infonews24.gr την κατάσταση που βίωσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης.
«Μας ενημέρωσε το πλήρωμα ότι θα είχε αναταράξεις στη διαδρομή. Χτύπησε ένας κεραυνός το αεροπλάνο. Νιώσαμε ένα τράνταγμα και ακούσαμε μια μεγάλη βοή, αλλά συνεχίσαμε κανονικά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν επικράτησε πανικός, αλλά αρκετοί ήταν σε εγρήγορση. Αγχωθήκαμε λίγο, αλλά ο πιλότος ήταν αρκετά έμπειρος και προσγείωσε με ασφάλεια το αεροπλάνο. Ήταν περίεργη κατάσταση, αλλά τέλος καλό όλα καλά» ανέφερε ο κ. Ματθιουδάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.