Ελλαδα

Χαροπαλεύει φίλαθλος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στην Κρήτη

Με τεχνητά μέσα κρατιέται στη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
76360-153808.jpg

Με τεχνητά μέσα κρατιέται στη ζωή ένας άνδρας 46 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημάδεψαν τον αγώνα Γ΄ Εθνικής μεταξύ του Ηροδότου και του Εθνικού Πειραιώς, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού της Κρήτης.

Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης, κάτοικος Πειραιώς, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο και αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχουν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία και η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο», άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου. «Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Τα επεισόδια ξέσπασαν στο 75ο λεπτό του αγώνα και ο Κατσούλης φαίνεται ότι δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα για 20 λεπτά και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται και ο Κωνσταντίνος Λόλης, 37 ετών, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Και οι δύο τραυματίες είναι οπαδοί του Εθνικού Πειραιώς.

Τα επεισόδια άρχισαν όταν ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Ηροδότου. Ο Εθνικός ζήτησε την οριστική διακοπή του αγώνα αλλά το ματς συνεχίστηκε και ο Ηρόδοτος νίκησε με 1-0 στο 96΄.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένας άνδρας 27 ετών συνελήφθη «γιατί συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ” Εθνικής μεταξύ των ομάδων Ηροδότου και Εθνικού Πειραιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ