- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Αρκάς σχολιάζει την κακοκαιρία Genesis με σκίτσο (εικόνα)
Οι βροχές το τριήμερο Αγίου Πνεύματος άλλαξαν τα σχέδια σε εκδρομείς
Ο Αρκάς, σε σκίτσο του για την κακοκαιρία Genesis, βάζει τον Θανασάκη στην παραλία, δείχνοντας πώς ο καιρός δεν βοήθησε εκδρομείς το τριήμερο Αγίου Πνεύματος.
Ο Αρκάς δεν αφήνει ασχολίαστη την κακοκαιρία Genesis, η οποία επηρέασε πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνέπεσαν με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Ο άστατος καιρός δεν ήταν σύμμαχος των εκδρομέων που ετοίμαζαν εδώ και καιρό κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις. Παράλληλα, χάλασε τα σχέδια και σε αρκετούς που επιθυμούσαν να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα σήμερα Σάββατο (11/6).
Το σκίτσο του Αρκά για την κακοκαιρία Genesis
Στο σκίτσο του Αρκά που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook εμφανίζεται ο Θανασάκης, ένας από τους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο αγαπημένος σκιτσογράφος.
Φορά το μαγιό του και έχει περασμένα μπρατσάκια στα χέρια του. Βρίσκεται στην παραλία. Η βροχή, όμως, δεν τον αφήνει να απολαύσει το μπάνιο του, ρίχνοντάς του κάτω και τη φράντζα. «Θκατά!», μονολογεί ο Θανασάκης στο σκίτσο του Αρκά για την κακοκαιρία Genesis.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.