- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κακοκαιρία Genesis: Κεραυνοί στη Σάμο σκίζουν τον νυχτερινό ουρανό (εικόνες)
Άστραψε και βρόντηξε στο νησί
Κακοκαιρία Genesis και κεραυνοί στη Σάμο. Οι εντυπωσιακές εικόνες από το Καρλόβασι, καθώς η νύχτα γίνεται μέρα.
Η κακοκαιρία Genesis έκανε τη νύχτα μέρα στη Σάμο, με τις φωτογραφίες από τους κεραυνούς να είναι εντυπωσιακές. Ο καιρός θύμισε... φθινόπωρο, όπως φαίνεται και στις εικόνες που κατέγραψε με την κάμερά του ο meteographer Μανώλης Θράβαλος από την κακοκαιρία Genesis στη Σάμο.
«Οι καλοκαιρινές καταιγίδες στα νησιά του κεντρικού Αιγαίου δεν είναι καθόλου συνηθισμένες. Παρ' όλα αυτά, η κακοκαιρία Genesis έφερε και στο Αιγαίο, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ισχυρές καταιγίδες και φθινοπωρινού τύπου καιρό.
» Το σχεδόν στάσιμο μέτωπο καταιγίδων που σχηματίστηκε πάνω από την περιοχή μας κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για εντυπωσιακές φωτογραφίες κεραυνών, καθώς η μία καταιγίδα μετά την άλλη σχηματιζόταν στα νότια της Σάμου και στη συνέχεια χάραζε πορεία πάνω στο νησί.
» Ήταν μία απόλυτα απολαυστική νύχτα, ειδικά για οποιονδήποτε φυσιολάτρη, και χαίρομαι ιδιαίτερα που μπορώ μέσα από τη συνεργασία μου με το meteo.gr να μοιράζομαι αυτές τις εικόνες» ανέφερε για την κακοκαιρία Genesis που επηρέασε τη Σάμο.
Κεραυνοί στη Σάμο - Καρέ καρέ η κακοκαιρία Genesis σε 7 εντυπωσιακές εικόνες
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.