Ελλαδα

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει κακοποίηση του 9χρονου με ειδικές ανάγκες γιου της στο σχολείο

Κατέθεσε μήνυση η μητέρα του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου
Κακοποίηση - βιασμός ανηλίκου © Pixabay / thisguyhere

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει κακοποίηση του 9χρονου με ειδικές ανάγκες γιου της στο σχολείο - Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κακοποίηση κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Λάρισας η μητέρα 9χρονου παιδιού με ειδικές, καθώς το παιδί της, όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της, κάθε φορά που επέστρεφε από το σχολείο είχε σημάδια και μώλωπες.

Η μητέρα του 9χρονου Στέφανου άρχισε να παρατηρεί τους τελευταίους μήνες σημάδια στο κορμί του, τα οποία δεν υπήρχαν όταν έφευγε το πρωί από το σπίτι. «Είδα το παιδί μου με σημάδια μώλωπες και κοψίματα καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά το έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πως προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους το έλεγα εγώ…», καταγγέλλει μεταξύ άλλων η Λαρισαία μητέρα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο Στέφανος είναι το παιδί που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν πήρε φωτιά το σπίτι του από αναμμένο κερί.

Με πληροφορίες από Star και onlarissa.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ