- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκκληση της αδερφής του Θύμιου «να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»
Μόνο η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί για το συμβάν
Η αδερφή του Θύμιου Μπουγά, που αγνοείται, απευθύνει έκκληση «να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του».
Έκκληση για τον εντοπισμό του αδερφού της, Θύμιου Μπουγά, αλλά και την τιμωρία όσων έπαιξαν μαζί του, απηύθυνε η αδερφή του αγνοούμενου 39χρονου.
Συγκεκριμένα, η αδερφή του, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» δήλωσε: «απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του». Η αδερφή του 39χρονου ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο που βίωσε ο αδερφός της, το 2008, τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ο τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του. Κάποιος, δε, την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες.
Όπως σημείωσε η αδερφή του, για τις εξελίξεις είναι ενήμεροι τα αδέλφια και οι συγγενείς τους. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπέργηρη μητέρα του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Πόσο πιθανό είναι να βρέχει
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στα 7.500 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.