Ελλαδα

Μονεμβασιά: Οι δραματικές εικόνες μετά το τροχαίο - Πότε απολογείται ο οδηγός

Κάτοικοι προσπαθούν να βοηθήσουν τα θύματα - Τα αίματα στην άσφαλτο και η πεσμένη μηχανή

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους
Στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους

Στη Μονεμβασιά οι φωτογραφίες από το τροχαίο δείχνουν στην άσφαλτο τους ηλικιωμένους που παρασύρθηκαν από τον οδηγό. Πότε απολογείται για το φονικό.

Στη Μονεμβασιά οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 52χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες λίγο μετά το φονικό στη Μονεμβασιά. Οι εικόνες περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 52χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκόρπισε τον θάνατο στη Λακωνία.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροή. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αφού έπεσε πάνω στη μηχανή, παρέσυρε τον έναν από τους δύο ηλικιωμένους για 200 μέτρα περίπου. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και εκείνη τη στιγμή δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από περαστικούς. Πέρασε από πάνω του και τον παρέσυρε για 150 μέτρα περίπου.

Τα τραγικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 στη Μονεμβασιά μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και περαστικών, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως ο οδηγός του οχήματος έκανε αναστροφή για να παρασύρει ξανά τους αναβάτες της μηχανής. Νεκροί είναι δύο 77χρονοι.

Ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος. «Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι» δήλωσε ο αδελφός του Τάσου Σαρμπάνη, ο οποίος ήταν γνωστός τραγουδιστής στη Λακωνία και είχε εμφανιστεί στο παρελθόν και σε reality show στην τηλεόραση.

Φωτογραφίες από το τροχαίο στη Μονεμβασιά - Οι εικόνες λίγο μετά το φονικό

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στη Μονεμβασιά και με το οποίο παρέσυρε και σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους.

Υπάρχει επίσης η μηχανή των δύο θυμάτων. Σε μια από τις εικόνες για το φονικό στη Μονεμβασιά, η μοτοσικλέτα είναι πεσμένη στην άσφαλτο. Στις φωτογραφίες από το τροχαίο περιλαμβάνεται και το περιπολικό της Αστυνομίας, το οποίο εμβόλισε ο 52χρονος οδηγός.

Στην άσφαλτο υπάρχουν αίματα, ενώ φαίνονται και τα ίχνη από τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν οδηγό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ ,με το όχημα να ακολουθεί ξέφρενη πορεία.

Η μηχανή των δύο ηλικιωμένων στη Μονεμβασιά

Ο 52χρονος οδηγός στη Μονεμβασιά έριξε το αυτοκίνητο πάνω στη μηχανή των δύο ηλικιωμένων

Πεσμένος στην άσφαλτο ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που παρέσυρε και σκότωσε ο 52χρονος στη Μονεμβασιά

Τα ίχνη στον δρόμο από τα λάστιχα του αυτοκινήτου στη Μονεμβασιά

Το αυτοκίνητο και το περιπολικό που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στη Μονεμβασιά

Το λευκό όχημα που οδηγούσε ο 52χρονος στη Μονεμβασιά

Ο 52χρονος οδηγός στη Μονεμβασιά απολογείται την Τετάρτη για το φονικό

«Δεν έγινε και τίποτα» είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος στη Μονεμβασιά μετά το φονικό

Στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός έκανε αναστροφή και παρέσυρε ξανά τον έναν από τους δύο ηλικιωμένους

Την Τετάρτη η απολογία του οδηγού για το φονικό στη Μονεμβασιά

Ο 52χρονος οδηγός του οχήματος, που κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι δεν θυμάται τίποτα. «Δεν έγινε και τίποτα» φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγείται την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στον εισαγγελέα, προκειμένου στη συνέχεια να απολογηθεί για το φονικό στη Μονεμβασιά.

Μονεμβασιά: Το χρονικό του αδιανόητου τροχαίου | 8/5/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ