Ελλαδα

Μονεμβασιά: Θρήνος για τους δύο νεκρούς - Τραγουδιστής ο ένας ηλικιωμένος

«Τον έσερνε με το αυτοκίνητο για 200 μέτρα» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης σκοτώθηκε στη Μονεμβασιά στο τροχαίο
Ο τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης σκοτώθηκε στη Μονεμβασιά στο τροχαίο © spartanews | YouTube

Δύο νεκροί στη Μονεμβασιά στο τροχαίο. Τραγουδιστής ο ένας ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από τον οδηγό του αυτοκινήτου. Είχε εμφανιστεί σε reality.

Στη Μονεμβασιά αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν στο τροχαίο δυστύχημα. Νεκροί είναι δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 77 ετών, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμμελος.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22:00 το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, το βράδυ, όταν οδηγός παρέσυρε μηχανή και σκότωσε τους δύο αναβάτες μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών, οι οποίοι είδαν το όχημα να κάνει αναστροφή και να περνά εκ νέου πάνω από τους.

«Δεν έγινε και τίποτα» ισχυρίστηκε ο οδηγός λίγο μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 52χρονος αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Κατά τη διάρκεια της ξέφρενης πορείας του εμβόλισε περιπολικό και ένα ΙΧ που οδηγούσε πολίτης, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τροχαίο στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός κατέφυγε σε πάρκινγκ ταβέρνας της περιοχής, όπου τον έδιωξαν όταν διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν γεμάτο αίματα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μονεμβασιά: 50χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο άνδρες | 8/5 | EΡΤ

Μάρτυρες για το τροχαίο στη Μονεμβασιά - «Τους έσερνε για 200 μέτρα» δήλωσε ο γιος

Αυτόπτες μάρτυρες συγκλονίζουν σε δηλώσεις τους για τα όσα αντίκρισαν στη Μονεμβασιά. Δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 200 μέτρα περίπου, έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και τον παρέσυρε επίσης για 150 μέτρα περίπου.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή από τον γιο ενός εκ των ηλικιωμένων, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Μονεμβασιά. Όπως είπε, 5 λεπτά πριν από την τραγωδία είχε συναντηθεί με τον πατέρα του και βρισκόταν πολύ κοντά όταν το όχημα τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Δουλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ.

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών - Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο

Μονεμβασιά τροχαίο: Τραγουδιστής το ένα από τα θύματα - Είχε εμφανιστεί στην Αννίτα Πάνια

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που παρασύρθηκαν μέχρι θανάτου από τον οδηγό του αυτοκινήτου στη Μονεμβασιά, ήταν τραγουδιστής.

Ο 77χρονος Αναστάσιος Σαρμπάνης είχε εμφανιστεί σε reality, ερμηνεύοντας τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Ειδικότερα, τον Μάιο του 2017 είχε τραγουδήσει σε εκπομπή με παρουσίαστρια την Αννίτα Πάνια, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τραγουδώ».

Τάσος Σαρμπάνης ~~ Τραγουδώ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ