Ελλαδα

Μονεμβασιά τροχαίο: «Δεν έγινε και τίποτα» δήλωσε ο οδηγός (βίντεο)

Παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στη Μονεμβασιά, με το οποίο παρέσυρε τους δύο ηλικιωμένους
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στη Μονεμβασιά, με το οποίο παρέσυρε τους δύο ηλικιωμένους © spartanews

Στη Μονεμβασιά ο οδηγός που έπεσε πάνω σε μηχανή και παρέσυρε δύο ηλικιωμένους, ισχυρίστηκε ότι δεν τους είδε. «Δεν έγινε και τίποτα» δήλωσε στους αστυνομικούς.

Στη Μονεμβασιά ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους επιβάτες μηχανής, ισχυρίστηκε στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. «Δεν έγινε και τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ισχυριζόμενος ότι «δεν τους είδα».

Το τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, λίγο μετά τις 22.00. Η μηχανή ήταν σταματημένη έξω από κατάστημα, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε πάνω τους.

Την ίδια στιγμή οι μαρτυρίες παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ειδικότερα, δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 200 μέτρα περίπου, έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και τον παρέσυρε επίσης για 150 μέτρα περίπου.

Μονεμβασιά: 50χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο άνδρες | 8/5 | EΡΤ

Τροχαίο στη Μονεμβασιά - Σκηνές πανικού όταν ο οδηγός παρέσυρε τη μηχανή - Εμβόλισε περιπολικό

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο να διανύει ξέφρενη πορεία και να σκορπά τον θάνατο. Νεκροί είναι δύο ηλικιωμένοι 77 ετών, ο Τάσος Σαρμπάνης και Νικήτας Δέμμελος.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Μονεμβασιά. Στην προσπάθειά του να σταματήσει τον οδηγό, ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του οχήματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο αναβάτες της μηχανής, εμβόλισε και περιπολικό.

Θάνατο & τρόμο "σκόρπισε" 50 χρονος οδηγός στη Μονεμβασιά

Ποιος είναι ο οδηγός στη Μονεμβασιά - «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» δηλώνει ο γιος ενός εκ των θυμάτων

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο pelop, ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη Μονεμβασιά είναι αγρότης και δεν έχει οικογένεια. Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία στη Μονεμβασιά, καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων.

Δηλώσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε ο γιος ενός εκ των δύο ηλικιωμένων, που έχασαν τη ζωή τους μετά την παράσυρση. Σε κατάσταση σοκ ανέφερε ότι είδε τον πατέρα του πέντε λεπτά πριν από το τροχαίο δυστύχημα στη Μονεμβασιά και στη συνέχεια τον αντίκρισε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. «Δύο άνθρωποι έφυγαν άδικα» ανέφερε απαρηγόρητος ο γιος, που εργάζεται ως delivery στην περιοχή.

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών - Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ