Ελλαδα

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο αδελφός του τραγουδιστή: «Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι»

«Γύρισε για να αποτελειώσει τον αδελφό μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη ο οδηγός στη Μονεμβασιά που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους
Συνελήφθη ο οδηγός στη Μονεμβασιά που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους © EUROKINISSI

Στη Μονεμβασιά ο αδελφός του τραγουδιστή που σκοτώθηκε στο τροχαίο, συγκλονίζει. Τι είπε για τον οδηγό. Οι δραματικές περιγραφές από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Στη Μονεμβασιά η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους. Ο 52χρονος οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε μηχανή και παρέσυρε τους δύο αναβάτες για αρκετά μέτρα, έχει συλληφθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο συλληφθείς βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, με το αυτοκίνητο να διανύει ξέφρενη πορεία.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο 52χρονος οδηγός εμβόλισε περιπολικό και ένα ΙΧ πολίτη, ο οποίος επιχείρησε να τον σταματήσει. Νεκροί είναι δύο 77χρονοι. Ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος. Τα τραγικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 στη Μονεμβασιά μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και περαστικών, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως ο οδηγός του οχήματος έκανε αναστροφή για να παρασύρει ξανά τους αναβάτες της μηχανής.

Ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους ήταν τραγουδιστής και είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε reality show, ερμηνεύοντας τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Αδελφός τραγουδιστή για το τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Του τον είχαν στο πιάτο, έτοιμο, μες στη μέση του δρόμου»

Ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παναγιώτης Σαρμπάνης, έκανε δηλώσεις στον ANT1, περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα στη Μονεμβασιά.

«Αν και είμαι συγκινημένος και ξενυχτισμένος, ο αδελφός μου πήγε σαν σκυλί στο αμπέλι» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Το πρώτο θύμα δικαίως, γιατί τον πήρε από κάτω και τον πήγε 300 μέτρα. Αλλά τέλος πάντων, αυτός μετά γύρισε για να αποτελειώσει τον αδελφό μου. Του τον είχαν στο πιάτο, έτοιμο, μες στη μέση του δρόμου. Κι εγώ είπα στους αστυνομικούς, "γιατί δεν τον κάνατε στην μπάντα;"».

«Και λέει "γιατί απαγορεύεται να μετακινηθεί. Δηλαδή, ωραία, να περάσει η νταλίκα, να τον πλακώσει;» αναρωτήθηκε ο αδελφός του θύματος. Συνεχίζοντας, τόνισε: «Ήταν τραυματισμένος, είχε σπάσει το πόδι του, μίλαγε, δεν ήταν σε αφασία, να πούμε ότι υπήρχε κίνδυνος για αιμορραγία. Μίλαγε. Και είπε του παιδιού που έχει ψιλικατζίδικο δίπλα "ένα μαξιλάρι φέρε μου", και του έφερε ένα μαξιλάρι και μια κουβέρτα. Δεν ήταν του θανατά. Και λέω βρε παιδιά αφού έγινε αυτό, δεν τον βάλατε ένα μέτρο δίπλα; Έπρεπε να τον έχετε στη μέση του δρόμου; Θα μου πεις ήξεραν ότι θα ξανάρθει αυτός; Να που ήρθε, αφού τρελός είναι, ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός. Όλα συμβαίνουν, από έναν τρελό τα περιμένεις όλα. Ας είχαν κλείσει τον δρόμο με ένα αυτοκίνητο. Να μου έλεγαν εμένα να φέρω το αυτοκίνητό μου να το βάλω μπροστά».

Η στιγμή που ο οδηγός στη Μονεμβασιά περνά πάνω από τον ηλικιωμένο τραγουδιστή

Στις δηλώσεις του για το τροχαίο στη Μονεμβασιά ο αδελφός του τραγουδιστή Τάσου Σαρμπάνη ανέφερε επίσης: «Ήρθα και μου λέει ο αστυνομικός μην ζυγώνεις κοντά. Αδελφός του είμαι, να μη ζυγώσω; Τι μου λες; Και σε τρία λεπτά επανήλθε αυτός ο τρελός και τον βάζει από κάτω και τον πήγε άλλα 300 μέτρα κι αυτόν και τον έκανε κομμάτια. Μα είναι πράγματα αυτά; Αυτά δεν έχουν ξανασυμβεί».

«Ο αδελφός μου δεν γνώριζε τον δράστη, δεν είχε καμία σχέση μαζί του. Παρ' ότι η Μονεμβασιά είναι μικρή δεν τον ήξερε, γιατί ο αδελφός μου ήταν στην Αθήνα, δούλευε όλα τα χρόνια, ήταν συνταξιούχος, τα τελευταία 7-8 χρόνια είχε έρθει. Με αυτόν δεν είχε παρτίδες. Πού να τον ξέρει» πρόσθεσε.

Μονεμβασιά:  «Σκότωσε τον αδερφό μου μπροστά στα μάτια μου»

Ποιος είναι ο οδηγός που σκότωσε με αυτοκίνητο τους δύο ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά

«Αυτός γεωργός είναι, από τη Συκιά, έχει ένα ξενοδοχείο εδώ η αδελφή του. Δεν είχε καμία σχέση. Εγώ τον ήξερα τον δράστη, ήταν ψυχάκιας, τι να κάνουμε ας τον μάζευε η οικογένειά του, λένε ότι έπαιρνε χάπια. Τι να πω. Πήγε τσάμπα, σαν το σκυλί στο αμπέλι ο αδελφός μου, τώρα ποιος φταίει, τι; Ψάξτε να το βρείτε» κατέληξε ο αδελφός ενός εκ των δύο ηλικιωμένων που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Μονεμβασιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τροχαίο στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός κατέφυγε σε πάρκινγκ ταβέρνας της περιοχής, όπου τον έδιωξαν όταν διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν γεμάτο αίματα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα του λόγια ο οδηγός είπε ότι «δεν έγινε και τίποτα», ισχυριζόμενος πως δεν κατάλαβε την παρουσία των δύο ηλικιωμένων.

"Δεν έγινε και τίποτα" - Οδηγός ΙΧ σε αμόκ σκότωσε δύο ηλικιωμένους επιβάτες μηχανής

Το χρονικό του τροχαίου στη Μονεμβασιά

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το όχημα στη Μονεμβασιά είχε αναπτύξει ταχύτητα. Ο οδηγός, ηλικίας 52 ετών και με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, χτύπησε τη μηχανή με τους δύο αναβάτες.

Δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 200 μέτρα περίπου, έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και τον παρέσυρε επίσης για 150 μέτρα περίπου.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασύρει εκ νέου τον δεύτερο αναβάτη, στη μέση του δρόμου υπήρχαν κάτοικοι που έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματισμένο ηλικιωμένο.

Μονεμβασιά: Το χρονικό του αδιανόητου τροχαίου | 8/5/22 | ΕΡΤ

Η συγκλονιστική περιγραφή από τον γιο του ηλικιωμένου στη Μονεμβασιά - «Τους έσερνε για 200 μέτρα»

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή από τον γιο ενός εκ των ηλικιωμένων, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Μονεμβασιά. Όπως είπε, 5 λεπτά πριν από την τραγωδία είχε συναντηθεί με τον πατέρα του και βρισκόταν πολύ κοντά όταν το όχημα τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Δουλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ.

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών - Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο

Μονεμβασιά τροχαίο: Τραγουδιστής το ένα από τα θύματα - Είχε εμφανιστεί στην Αννίτα Πάνια

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που παρασύρθηκαν μέχρι θανάτου από τον οδηγό του αυτοκινήτου στη Μονεμβασιά, ήταν τραγουδιστής.

Ο 77χρονος Αναστάσιος Σαρμπάνης είχε εμφανιστεί σε reality, ερμηνεύοντας τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Ειδικότερα, τον Μάιο του 2017 είχε τραγουδήσει σε εκπομπή με παρουσίαστρια την Αννίτα Πάνια, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τραγουδώ».

Τάσος Σαρμπάνης ~~ Τραγουδώ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ